tänkvärt, Dietist

Tur, talang, timing! Ny start och jobb på Universitetet!

Godmorgon mina finaste!

Jisses! Man vänjer sig aldrig vid att veckorna går fortare än dygnets timmar. Jag minns dock, när jag fortfarande arbetade på sjukhuset, att veckorna visserligen kändes snabba men då var känslan mer helg-till helg. Då hade jag dagar lika alla andra dagar, veckor likadana, lätt att blanda ihop dem då. Nu för tiden är det tvärt om: varje dag är så pass olik den andra och fylld med olika aktiviteter att jag liksom hoppar ner i strömmen, simmar-simmar, sedan kommer upp på andra sidan vattendraget lagom till helgen för att pusta ut.. hehe.

Varken det ena eller den andra är väl helt optimalt skall erkännas men jag jobbar på att hitta en normal arbetsbalans då jag för tillfället tar alla möjligheter jag kan få. - Titta vilken del av mig, entreprenören, som valt att åter göra entré i livet. Spännande. På så sätt är jag tacksam att jag vågade säga upp min fasta anställning för att testa annat. Vi vet att möjligheter kommer till den som är nyfiken och tillgänglig.. inte att förglömma ;)

Efter sommaren har jag kombinerat mina 2 parallella universitetskurser (som blir heltid tsm) och jobbar lite extra vid sidan om på min svägerskas och svågers hälso- och tränings resebolag som säljare, admin och marknadsföring.


LIVET ÄR PÅ VÄG ATT ÄNDRAS

Ibland behöver man en kombination av tur, talang och en dos timing kommer det att visa sig i mitt liv. Detta är något som min familj alltid sagt till mig genom livet, vårt motto: TTT, vilket visat vägen många gånger.

En dag när jag satt och studerade ringde telefonen från Institutet för kliniska vetenskaper på Göteborgs Universitet vid Sahlgrenska akademien. De sökte en dietist till två forskningsprojekt, cancerstudier som innefattar kostinterventioner och kostens påverkan, och de hade fått mig rekommenderad av en dietist jag känner. De undrade om jag var tillgänglig några månader i höst för rollen som leg. dietist i teamet... vilket jag för en gångs skull var!

Mina två år på sjukhuset med huvudfokus cancer ger mig mycket på fötterna och den erfarenhet som efterfrågades. Jag tackade ja nästan på en gång utan att tveka och ser verkligen fram emot hösten tillsammans med forskningsteamet och universitetet. En helt ny utmaning och erfarenhet i mitt liv.

Så sammanfattningsvis: Jag är tacksam att jag testade byta från intrampade rutiner och vägar, kasta mig ut och våga. Tack vare detta har jag en ny spännande höst att se fram mot :) Det löser sig alltid.


... och glöm inte TTT

Gillar

Kommentarer

mandysvard
mandysvard,
Fy vad roligt! Stort grattis! 🤩nouw.com/mandysvard
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Verkligen! Stort tack 😃 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229