Tuffa löppass

Blogginlägget innehåller ADLINKS i samarbete med Gymgrossisten

.

Det är faktiskt inte alltid enkelt att ge sig ut i spåret... inte på asfalten heller för den delen. Man vill ju gärna tro att löpningen ska kännas flygande enkel varje gång, lite som livet på Instagram, men vissa tillfällen måste man kriga extra för att få det att gå runt. Jag fick erfara detta i Grekland, ett land där värmen och fukten tog ut sin rätt på mig, med backig natur satte sin rejäla press på min fysiska kapacitet. Ändå roligt att utmana sig själv, säger inget om det ;)

I går kväll hade jag ytterligare ett sådant löppass fast hemma i Sverige, En runda som utmanade mig såväl fysiskt som psykiskt. Det hela började faktiskt med att jag kom hem från jobbet, åt mat, läste bok, ögnade igenom min föreläsning inför idag, tisdag, och stensomnade på soffan. Nu när Lowa har flyttat tillbaka hem sover jag oroligt och störs av alla ljud hon gör. Dessutom är hon pratig och kelig, hoppar upp i sängen vid kl 02, 03 och o4. En sämre nattsömn sätter sina spår även på prestationen ville det visa sig.

Vid 20-tiden i går kväll vaknade jag iallafall till liv och kände mig faktiskt mer stark och pigg. Kroppen var laddad av maten och vilan, benen ville springa. Dock krävde rundan som sagt mer av mig än förväntat. Upplevde att det var tyngre att lyfta stegen under mig - sådär när överkroppen nästan ligger och jagar på framför benen som är långsamma blyblock under en. Fick även lite spänningar i nacke och huvud och flåsade som en hund trots att det började svalna ute. Kom igen Julia! Peppade jag mig själv mentalt och bet ihop.

Nåja. Finns sådana pass också, är inte alltid lätt, men känns MINST lika bra efteråt oavsett. Har ni läst hit ner i inlägget nu så vill jag vända på steken och erbjuda ett bta budskap: Ge INTE upp! Jag gav inte upp, jag krigade på, kämpade mig igenom den tungdrivna löprundan och belönades med en stor dos endorfiner efteråt. SÅ HÄRLIGT när jag kom i mål, helt klart värt det. 40 minuter som gav mig stor utdelning såväl fysiskt och psykiskt även det ;)

Efter svettfesten utomhus unnade jag mig två av mina absoluta favoritbars: Denna Best-bar Coated Crispy Cookie Dough (!) som jag nämnt X antal gånger tidigare. ÄLSKAR DEN. Samt den nya Barebells Almond white chocolate-baren (!)

​I love you I love You I love You --> Hitta min absoluta favorit HÄR ( ca 200 kcal, 2 g socker och 20 g protein) Perfekt som snacks på bussen/vagnen/ i bilen eller efter träningen... fast jag brukar äta dem på kvällen framför Tv:n haha! Så gott.

Gillar

Kommentarer

louisestalnackes
louisestalnackes,
Blir så glad och peppad av att läsa din blogg! Måste också tillägga att jag äääälskar den baren <3nouw.com/louisestalnackes
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack för dessa fina ord 😃 Älskar den också! nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229