Träning, Fitness

Träning in i det sista!

Ännu tar vi inte jullov! Planen för mig är att bibehålla hög träningsmängd under hela julen faktiskt. Det är skönt att träna när man har överskottsenergi, blivit utsövd och har mer tid på dagarna. Det är optimala träningspass egentligen. Dels eftersom återhämtningen blir bättre men också möjligheterna att träna dagtid, när det är ljust och inte efter många timmars arbete. Ja det ser jag fram emot!

Och precis som jag pratar om på mina föreläsningar om; balans. Det är skönt att röra på sig och hålla aktiviteten uppe, inte minst efter allt julbord och julgodis ;)

Ser fram emot att avsluta året tillsammans med familj och vänner. Med mycket kärlek och gemenskap. Och precis som detta året började: med mycket träning, promenader och livskvalité! Längtar till julledighet och vi kör in i det sista!

Gillar

Kommentarer

Nina
Nina,
vilken bra föreläsningtema! just vid julen hålla balansen. förstår inte dem som hetsäter eller sig proppmätt tom sjuk och går upp i vikt många kilon, sedan blir deprimmerade och börjar hetsbanta. Inte sunt. Absolut röra på sig vid juletid kanske inte gym men iallafall promenader eller varför inte skidåkning.
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
ja balans är bäst 😊nouw.com/fitnessjulia
carolinalarsson
carolinalarsson,
Vill också komma igång igen. Har haft någon skit i kroppen i nästan 4 veckor, men äntligen har det nog gett med sig. Allt från trötthet, huvudvärk, halsont och förkylning om vartannat. Inget som bryter ut ordentligt utan bara ligger och gör en uttröttad.nouw.com/carolinalarsson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
urs då, blir ju så ibland :/ nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229