Hälsa

”Totalt becksvart”

Godmorgon världens bästa!

Idag är en frisk och klar morgon i Göteborg. Luften är kylig men väldigt härlig. Insuper djupa andetag nu påväg på bussen. Passar på att njuta av varje årstid och vad den medför.

Det blev ingen uppdatering igår eftermiddag/kväll vi hade struligt hemma.. någon som sett min insta-story? Jag beskrev iallafall där i realtid vad som hände. Det var nämligen så att jag begav mig hem från gymmet innan Jonas. Satte på mat på plattorna och hoppade snabbt in i duschen. Medan jag tvättar håret lyssnar jag på en spännande mordgåta från P3 dokumentär. Just precis som jag löddrar in ögonen med sminkborttagning med vattnet silandes ner över huvudet blir det svart framför ögonlocken. Jag skriker till av chock och förvåning. I ett desperat försök att spola bort löddret ur ögonen upptäcker jag att det stängda badrummet är helt becksvart. Smått i panik letar handen över badrumskaklet efter handduken. Får tag i den och trycker tyget mot bröstet. (Mordgåtan rullandes i bakgrunden från mobilen) Trycker upp badrumsdörren och kommer ut i en totalt nersläckt lägenhet. Inte en ljuskälla någonstans. Enbart ljudet från spisen som också är avstängd där värmen från plattorna successivt håller på att försvinna..
.. vad hände?

Jag var smått förvirrad, blöt och lite rädd hehe. Eller skärrad är nog mer korrekt. Insåg ganska snabbt att huvudströmbrytaren gått.. och tro mig det var ett svårare projekt att lösa än vi först trott. Tydligen var det nere i källaren det krånglade. Tur Jonas är både smart och händig - samt tur vi har en magisk granne till hjälp!

Men därför blev det ingen uppdatering igår kväll men tillslut (vid halv tio) löste det sig! ;)

Vi fick tända upp massa ljus så länge!

  • Hälsa
  • 1 100 visningar
  • Nära Johanneberg, Göteborg

Gillar

Kommentarer

Sara
Sara,
Hej! Vad äter du till frukost?
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Hej 😊 60 g havregryn, 1 ägg och 1 dl gourmet pro nouw.com/fitnessjulia
emmabergendahl
emmabergendahl,
Haha usch... läskigt när man lyssnar på mordgrejer på samma gång 🤣 nouw.com/emmabergendahl
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
hahah ja sjukt läskigt! nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229