Samarbete med NailShape

Tjejlyx -återhämtning efter semestern

Blogginlägg i samarbete med Nailshape by Sweden, Martina Lindmark

.

Brukar ni kasta er tillbaka in i vardagen efter en semester? Jag har gjort det förr men vill helst inte göra det igen. Är man borta i ungefär en veckas tid hinner man nätt och jämnt varva ner tills det är dags att åka hem igen.. hehe. Jag tror det tog åtminstone fyra dagar innan jag själv insåg att jag var på semester och helt, helt ledig.

Därför beslutade jag och Jonas oss för att ta måndagen ledig. Förvisso landade vi tidigt i morse (läs i natt) och åt stekta ägg med skagenröra vid 03 i natt haha, men vi vill också ha tid att "landa" på personligt plan. Slippa kasta sig in i vardagen, tillbaka till uppstigning och jobb på direkten.

Denna måndag är till för oss. Till för att packa upp resväskan och handla mat inför veckan. Även till för ordentlig träning igen helt på egna villkor (läs tidigare inlägg om genuin motivation). Förutom dessa självklara nödvändigheter vill jag också ta hand lite om mig själv efter ankomst till hemlandet. Tacksamt har jag badat i både pol och hav, tränat och löpt med fina fransar men de är i behov av påfyllning och att piffas upp lite extra.

Första stoppet denna dag var alltså på min älskade, älskade salong NailShape By Sweden vid Stigbergstorget. Jag tog 9:an dit och lyssnade på pod samtidigt. Njöt av ´Sverige och längtade efter de goa tjejerna på salongen. Dags för tjej-lyx!

Finaste, bästa salongen! Mängder av priser och diplom till tjejerna som jobbar här. Finns även utbildningar här för de som vill börja med naglar :)

För personlig del var det oerhört tacksamt att träffa bästa Martina igen och få kvalitetstid tillsammans. Givetvis har jag och Jonas haft det mysigt deluxe på semestern, men tjejer vet att det är något speciellt med just tjejsnack. Som vanligt kommer vi in på viktiga ämnen, allt i från Trump och USA:s summit med Nordkorea, samtyckeslagen, behovet att vara en glad, go och perfekt flickvän, harvey weinstein och åtalet för sexualbrotten och sociala normer. VIKTIGA ÄMNEN (!) Högt och lågt.

Samtidigt som vi pratar fixar hon mig fin och fyller på mitt svall av ögonfransar så att jag känner mig redo och pigg i morgon när väckarklockan ringer tidigt för uppstigning ;)


Förr ville jag alltid ha maxade fransar; desto längre desto bättre, men nu tänker jag annorlunda. Jag önskar mig en mer naturlig look som i princip liknar mina egna, bara lite fler, mörkare och längre fransar. Jag tycker att denna look passar min personlighet och approach bättre nu, där maxat inte känns bäst. Hellre ett fint, smickrande och flörtigt svep som ändå skulle kunna vara mina ;)

Är ni suga på nya fransar / påfyllning eller nya naglar /återbesök tveka inta att boka in er hos världens bästa Martina Lindmark . Ni kan göra det genom hennes tel.nummer: 0768-533661 eller via länken här: Nailshape By Sweden (Välj Martina kategori A)

- Nu när det snart är sommarlov, strandhäng, grillkvällar, bal-student och andra festligheter!)

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Jag brukar oftast kasta mig in i vardagen direkt, vilket är synd. Flyg- och tågresan tar energi så borde eg. ta några dagar att ladda batterierna.nouw.com/jossustravelpics
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Ja det var skönt med en dags andrum hemma 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229