Tips på kvälls-snacks!

Är det någon mer som jag som verkligen älskar att krypa upp i sängen på kvällen och mysa framför en film? Det är ju verkligen bara det bästa! Jag råkar också ha en förkärlek till att mumsa på något gott när jag kollar film och serier... men vill ju ändå vara hälsosam och hålla formen ;) 

TUR FÖR MIG DÅ: 
- ​Nu har jag nämligen hittat en ny - stor kärlek; nämligen "nyttiga" proteinchips


Det är enbart ca 90 kcal per påse och gjorda på vassle, soya och liiite potatis! Sjukt bra näringsvärden också, bara 1.2 gram mättat fett / 100 gram - helt galet! :D

Mina STORA FAVORITER är de med ostsmak! Även de med BBQ-krydda har en sjukt god smak, även om den verkligen tar över på ett annat sätt än ostsmaken ;) Vill ni läsa mer om dem kan ni klicka på länken HÄR

Alltså det är så sjukt krispiga och goda!! Avlider på dem... Verkligen nya måstet varje helg framöver eftersom de är galet mycket nyttigare än vanliga chips - men goda! Tänk bara hur mycket mindre mättat fett och kalorier det är i dessa :D älskar det!

Just nu kan ni få hela 21% rabatt på hela 3 påsar (!) antingen i samma smak eller i olika smak om ni klickar HÄR (3 påsar kostar då 59 kr bara)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229