Träning i samarbete med gymgrossisten

Tidig start idag!

Godmorgon mina finisar!

Det blev en tidig uppstigning för min del idag. Jag befinner mig faktiskt i skrivande stund på min crosstrainer i vardagsrummet.. Med lite skills kan jag träna med antingen en hand eller utan händer faktiskt :D

Anledningen till att jag är uppe så tidigt beror på dagens kommande uppgift: hemtenta i klinisk nutrition 2 - sjukdomsrelaterad undernäring. Spännande! Jag vet att den kommer vara uppbyggd kring patientfall och jag känner mig taggad på att sätta igång ;)

Det kändes nödvändigt för min del att komma igång med dagen, få köra igenom min morgoncardio och sedan njuta en stund av frukosten. Försover man sig blir det onödigt stressigt med tiden och jag planerar att hinna både handla och träna idag. Totalt har vi till fredag eftermiddag på oss så känner ingen stress men vill inte behöva sitta ett dygn i sträck heller, då jobbar jag inte effektivt tillslut.

Det är spännande att man med tiden kan lära känna sig själv och hur man fungerar bäst. Vad känns viktigt för just dig för att du ska må bra? Vilka rutiner är nödvändiga?

Nu är ju detta en träning-hälsa-blogg så antagligen har mina rutiner med detta ämne att göra, men kanske har ni läsare andra goda rutiner som ni mår bra av? Starta morgonen med en god bok, Nyhetsmorgon, ligga kvar i sängen, en varm dusch? Dela gärna :D

För min del blev det med andra ord tidigt uppvaknande vid - följt av lite slapp tid med Lowa och nu avslutande 30 svettiga minuter i vardagsrummet på crosstrainern ;) Det känns som en rejält bra start för min del denna onsdag och strax kommer jag sätta klorna i hemtentamen efter en varm dusch och en rejäl frukost!

Produktivitet idag och jag älskar det!

Gillar

Kommentarer

carolinalarsson
carolinalarsson,
Ska ut med mina hundar om en stund, ha en fin dag 😊nouw.com/carolinalarsson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
mysigt! detsamma 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229