Träning, tjejer

Tidig morgonträning på fastande mage

Hej finisar!

Vissa helger kan jag vara en liten latmask som verkligen vill sova länge, såsa runt i lägenheten och bara mysa. Denna söndag är tvärt om! Idag kickstartade vi verkligen vår söndag i tid för att få ut maximalt av den.

Klockan ringde 8.00 (snooze till halv nio) och sedan var det bara för oss att knäcka en Nocco och dra vidare till Ironworks. Planerna för dagligen startade med tidig träning tillsammans. Tuta och kör bara med fastande workout ;)

På träningsschemat för dagen stod axlar och armar. Jag och Jonas tänkte att det kunde vara roligt att köra lite tillsammans.

Vi båda började med att värma upp på löpbandet för att väcka kroppen, man är ganska sovandes så pass tidigt på morgonen en helgdag. Vi körde i lutning 10 på bandet och hastighet 4.8 km/h. En skön och lagom pulshöjande träning i 15 minuter.

Därefter gick vi vidare till överkroppsträningen; Jag startade mitt pass med 6 set drag till hakan (framsida axel) och kände mig sjukt nöjd över att kunna höja vikterna idag! Körde 12-15 reps per set, paus i övre läget för maximal träff. Därefter fortsatte jag med facepulls med rep för baksida axel. Även i denna övningen kunde jag höja.. var kanske gårdagens tacos som gjorde det? ;) 6 set med 12 reps per set för baksidan.

Fick riktigt bra pump idag!

Tredje övningen var nytt fokus på armarna istället; triceps pulldown med rep; 6 set + dropset. Fortsatte med biceps curls med stång, 6 set med 8-reps per set. Kändes grymt bra idag! Jag var stark!

Avslutade passet med hammercurls med -kg hantlarna (5 set) and then i´ts a wrap.

Vi pratade ju om effektivisering? Istället för att åka bil hela vägen hem bad jag Jonas släppa mig och så promenerade jag 5 km i den sköna solen, lyssnare på podcast och bara njöt av vårdvädret och värmen (!!) som nu kommit till oss. Det var flera flugor i en smäll; både själsligt och även lite morgoncardio fast efter träningspasset. Drack bara en vassle-shake innan jag promenerade så näästan fastande även under promenaden ;)

Bra start på min söndag!


Gillar

Kommentarer

ninna
ninna,
grymt bra jobbat!flitiga du.Vad för podcast lyssnar dupå?
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
lyssnar på tyngre /träningssnack / rubriker / skäringer och mannheimer / p3 dokumentär / p3 historia / allt du velat veta / spår / jokklo och mandy nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229