The perfect snack

Innehåller ADLINKS
samarbete med Gymgrossisten


Jag och Jonas är lite finurliga nu på Pinnö och introducerar lite alternativ till efterrätt eller mellanmål för våra familjer. Plockar med oss rutiner hemifrån. Det vi nu pratat om är ett relativt kalorisnålt, sockerfritt och proteinrikt snack som dessutom smakar väldigt gott! För er som läser är säker Barebells proteinpuddingar välkända, de flesta i vår generation har nog smakat i alla fall en av puddingarna, men för våra föräldrar är det fortfarande en nyhet.

Från att ha tänkt vaniljglass och jordgubbar till fika lyckades vi övertala dem om att prova Barebells vaniljpudding istället, det är ju ändå måndag ;) Och det roliga är att det blev en succé haha! Minst lika gott och perfekt tillsammans till jordgubbar.

Givetvis kan man äta gräddglass om man vill - Men vill man få ett lite bättre mellanmål / snacks / efterrätt så kan detta vara ett bra alternativ :) Enligt mig är det i alla fall minst lika bra och jag blir minst lika nöjd, om inte mer nöjd.
The perfect snack enligt mig!

Är man sugen på att kika in sortimentet från Barebells med alla deras proteinrika, sockersnåla produkter kan ni följa länken HÄR .

Gillar

Kommentarer

Zahraajami
Zahraajami,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Fitnessbyannabelle
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229