Fitness i samarbete med Gymgrossisten

Tankar: Världens bästa helg!

Ååå lyckorus och glädje i hela min kropp!

Jag vaknar upp idag, måndag, efter Tyngre Classic 4 och kan inte bli mer tacksam och lycklig än jag är nu. Denna helgen har återigen visat på vilka fantastiska människor som finns omkring mig. Både gällande alla som hört av sig och skrivit- alla som fanns på plats och skrek och hejade från publiken samt alla vänner backstage. Det blir nästan svårt att sätta ord på en helg som denna... Vart ska man börja liksom?

Vi har svävat runt i en oerhört rolig och trevlig liten bubbla som tillhört vår "familj". En stark gemenskap med underbara vänner som gör att man mår hur bra som helst. Tillsammans har vi delat matpåsar med ris, sötpotatis, torsk och kyckling. Vi har hjälp varandra med poseringsrundor och peppat varandra när självförtroendet svajat. Detta har absolut varit min bästa tävlingssatsning någonsin tack vare alla er som närvarat <3

-allt blir mycket bättre när man har varandra <3

Ovan ser ni bild på oss 7 atleter som tävlat i helgen och alla stått under Niro de la Rua's vingar. 7 atleter - 7 finaler, 4 brons, 1 guld. Ett magiskt och sjukt crazy gäng. Bästa gänget.

Vi har definitivt spenderat på tok för mycket tid tillsammans denna helg för att det ska vara sunt HAHAHA. På 3 dygn hinner man definitivt komma varandra nära.. På gott och ont ;) Ni kommer kunna se detta på både Niros och Amandas youtubekanaler sen... Men tillsammans har vi gjort denna sista delen av resan till oförglömlig. Jag har på riktigt njutit varje sekund av allt som det inneburit - oavsett om det egentligen är sjukt jobbigt att kliva upp vid 02 för att kolla form och poserträna tillsammans med 4 andra tjejer i ett litet hotellrum ;) Vi har levt det "glamorösa fitnesslivet" till sin spets men vi har fasiken haft oerhört roligt samtidigt! Som sagt: oförglömlig helg!

Jag tar med mig mängder av skratt, sjuka pranks, skämt och en stor dos kärlek från denna helg. Jag är också enormt tacksam. Så tacksam över att fått möjligheten att göra detta projekt på 4 veckor tillsammans med Niro. Det har varit utmanande, tufft och tidskrävande men också stärkt mig inifrån och ut. Jag blev tuffare, kämpade hårdare och satte siktet på att minsann få min revansch från JSM. Genom hans stöd, förtroende och hjälp blev det möjligt. Jag är obeskrivligt tacksam för ALLT.

-Revanschen slutade fasiken med pallplats i juniorklassen! Så lycklig :D

Dock är vi medvetna om att det finns mer att jobba med till nästa gång. Jag är ganska balanserad i min fysik men skulle egentligen behöva bli ​tyngre över ben och rumpa. Jag ser atletisk ut ja, men i en gren som bikini fitness är det fördelaktigt med ännu mer kurvor. Som ni vet har jag inte genetiken på min sida för en "stor rumpa" men som tur är kan man skapa mycket genom rätt träning och kost. Det kommer definitivt bli mitt nya fokus nu :) Bättre ben och rumpa! -tillbaka till böjracket ;)

Men jag är ändå nöjd över den fysik jag presenterade. Jag har aldrig varit i bättre, hårdare form och med Niros hjälp blev den både torr och fyllig. Med tanke på detta är jag ändå stolt över den rumpa som finns i nuläget haha! 

Vet att det är många som frågar om senior -168 cm och Tyvärr hamnade jag i andra callout och missade finalplatsen. Jag är alltså inte där ännu men snart så ;) Tur man bara är 21 och har mängder av härliga år på gymmet framför sig och möjligheten att skapa SIN EGEN drömfysik! 

Gillar

Kommentarer

Fridacarlson
Fridacarlson,
Återigen ett riktigt stort grattis och riktigt bra jobbat!nouw.com/fridacarlson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack goa frida! <3nouw.com/fitnessjulia
maja
maja,
STORT GRATTIS JULIA!!! 😃 Såå bra jobbat och sjukt snygg på scenen var du!!!
Har bara sett foton på dig men vet du om det går att se din/er uppvisning nånstans?
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack så mycket maja 😃 Niro kommer lägga ut en video sen som jag kommer länka i bloggen 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229