Fest

Taco fiesta

Vi var nog inte det enda paret som myste med tacos i går kväll. Fick känslan av att valet var helt rätt...
När vi gick runt inne på Maxi i Högsbo och handlade inför kvällen såg jag liknande trender i alla korgar haha. Det var tacochips, salsasås, tex-mex och färska grönsaker. Yes, Yes Yes; it's a Taco fiesta ;)

Efter gymmet och lunchen på Adams Café pratade vi först om att boka bio denna lördagskväll. Jag tyckte det var ett mysigt och lagom ansträngande förslag efter en väldigt aktiv förmiddag, dessutom är jag grymt sugen på att se Ready Player One (7.9 på IMDb). Att gå på var troligtvis Göteborgsinvånarnas bästa val också, prio nummer ett, för samtliga tider på de filmer vi ville se /kunde tänka oss se var i princip slutsålda.. ströplatser är inte så kul :/

Det blev alltså ingen bio utan vi fick tänka om. Tog val nummer två på listan; en god och klassisk helgmåltid som avslutning på en bra dag!

Kycklingfärs med tex-mex -
- tips: Tillsätt extra chili för att hetta upp det och få mer smak. I och med att kycklingfärsen är mer fettsnål är nötfärsen / blandfärsen krävs oftast mer kryddning. Att välja lite hetta också gjorde att vi kunde spara på tex-mex till "normala" mängder :)


Portion ett... inför foto...

... och efter foto redo att ätas! Jag älskar att mosa ihop allting haha. Är jag den enda? ​

  • Fest
  • 3 041 visningar
  • Nära Mölndal

Gillar

Kommentarer

Julia
Julia ,
mums, vad gott! äter du utan tacobröd som en sallad? 😋
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
åt utan bröd denna kväll 😊 nouw.com/fitnessjulia
ninna
ninna,
jag brukar oxå Mosa allt ihop😊vad för Bio Såg ni på?har du favorit?
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
så gott! vi såg ingen bionouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229