tjejer, Samarbete med NailShape, TIPS

Svårt att sova - tidig uppstigning och pendling

BLOGGINLÄGG I SAMARBETE MED MARTINA LINDMARK, Nailshape by Sweden.
.

Godmorgon finisar!
Efter en OTROLIGT mysig kväll igår hade jag av oklara anledningar svårt att sova. Kunde liksom inte slappna av och komma till ro i sängen. Låg och skrollade på kläder och skor online (nätshoppade också, check), glodde på viaplay och slötittade instagram.
Det bästa för att komma till ro hade troligtvis varit att lägga bort alla medier men jag blir så otroligt uttråkad av att ligga och snurra i sängen. Verkligen irriterande haha. Jag ville väl helt enkelt vara ”produktiv” på något sätt ;)
Givetvis blev det alldeles för sent på sömntåget för min del. Gissar att jag somnade vid 01... och klockan ringer ju snart därefter. Tidiga mornar klarar jag för det mesta helt okej, men med mindre sömn blir det givetvis tuffare :/ pendla måste jag ju, så ser vardagen ut i dagsläget.
Idag är ännu en sådan dag jag känner ENORM tacksamhet över mina fina fransar. Att vakna upp och dels minska mängden tid på sminkningen (alltså sova lite längre) samt kunna känna sig lite fräsch ändå oavsett hur o-pigg man än känner sig på insidan.

Älskar att vakna upp med fina fransar! Underlättar min vardag enormt mycket.
Jag vill därför påminna er om min rabattkod hos bästa Martina Lindmark på Salong Nailshape! Skriv FITNESSJULIA20 vid bokning via sms - oavsett om det gäller ett nyset fransar eller påfyllning / nyset naglar eller påfyllning.
Smsa henne ‭—> 076-853 36 61‬ <— och beskriv ditt ärende, använd koden och spara hela 20% på din behandling! Dags att bli vårfin :D

Gillar

Kommentarer

ayyah
ayyah,
Så fina fransar <3nouw.com/ayyah
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack jag ÄLSKAR DEM! 😃nouw.com/fitnessjulia
Emelie
Emelie,
Hoppas du får en bra dag trots minus på sömnkontot! 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack snälla du och detsamma 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229