Hälsa, Träning, tjejer

Sunday equals leg day!

Hej mina bästa!

Glada hälsningar från gymmet, Iron Works i Göteborg, där jag nyss genomfört ett riktigt bra benpass. Det var precis vad jag önskade mig då jag fyllt på extra i helgen.. Man hoppas ju givetvis på extra skjuts i träningen då ;)

Är det något jag får en kick av så är det grymma träningspass. De pass då man känner sig självsäker och stark, oövervinnelig. Ett pannben av stål och bultande hjärta. JA TACK.

Jag började träningspasset med utfallssteg faktiskt. Inte ofta jag börjar men just den övningen men variation förnöjer. Dessutom får jag bra kontakt i rumpan i utfall och börjar jag där kan jag också panga på med lite extra vikter :)

Jag körde följande övningar idag:
* 10 reps per ben utfall i smithen med 20 kg per sida x 6 set.
* 10 reps x 4 set good mornings (buga framåt med stång på nacken)
* 10 reps x 5 set knäböj på 50 kg (lätt men explosivt!)
* 10 reps sittande leg extensions x 5 set (framsida lår)
* 12 reps x 4 set sittande leg curls (hamstring)
* avslutande 15-20 reps + dropset hipabduktur x 5 set för utsida rumpa

-Ett sjukt jäkla pass alltså! Är helt död nu haha.. men på ett väldigt bra sätt ;)

Nu blir det till att dricka en god protein-shake och vänta in Jonas innan vi drar vidare och handlar samt förbereder matlådor inför veckan :)

Gillar

Kommentarer

Lis
Lis,
hej julia .. sitter på jobbet med en hemsk ångest pga extremt kaloriöverskott igår (inge dåligt men extremt mkt dipp, riskakor, sockerfri choklad + proteinbars, sockerfria kakor osv osv nötter = säkert typ 10 000 kcal) jag undrar rent ut sagt ärligt om kompensation dagen efter hjälper mot att inte lägga på sit fett? och huruvida man kan gå upp i fett/vikt pga EN sån här kväll då o då när man annars tränar o äter bra? (Typ som du nästan exakt? Snälla svara o hjälp ångesten min. Kommer jag att lägga på mig fett nu?
Lis
Lis,
Vet ditt tänk kring allt (inlägg innan detta) men vill rent ut sagt veta hur snabbt man kan lägga på sig fettprocent? (Öka) kan de ske på en kväll?
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tråkigt att du känner så, det ska man inte behöva göra 😟 Tror förövrigt inte att det handlar om några 10 000kcal direkt. Precis så som du säger spelar en kväll, en eller några dagar inte större roll. Vi människor har ett reglerande system som arbetar för att hålla oss i balans. För att detektera viktuppgång - eller viktnedgång - måste man titta över tid. Dag-till-dag variationer kan finnas av många anledningar. Att man äter mer en kväll i energi är ingenting man behöver gå och oroa sig över. Kanske är du naturligt mer aktiv nästföljande dag eller totalt äter mindre energi någon annan dag i veckan. Över tid brukar de flesta ändå hamna på noll-noll omedvetet. Om du känner tendeser av ångest ofta efter liknande situationer kanske du kan må bättre av att få prata om det? Ångest är inget man skall behöva ha 😟 kram på dig nouw.com/fitnessjulia
alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Så snygg! Härligt att du fick till ett bra benpass! nouw.com/alicemalmstrom
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack så mycket 😃 ja!nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229