Strong alone

BLOGGINLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS I SAMARBETE MED GYMGROSSISTEN


.

Hej fighters!

Idag har jag bara spenderat tid med mig själv; tagit hand om mig själv och lyssnat på mina egna känslor. Det är den 26:e December och vanligtvis brukar vi fira dagen hos min Farmor med kalkonmiddag men inte i år tyvärr. Klart det är tråkigt. Jag är en sucker för traditioner och skulle nog inte ändra på det i första taget, inte frivilligt i alla fall men nu blev det så. Istället hade jag en skön och ledig dag hemma i lägenheten i Göteborg. Min syster har åkt tillbaka till Uppsala och det är rena kampen inombords för att inte bryta ihop när jag tänker på det. Älskar och saknar henne så mycket men är samtidigt stolt över hennes arbete och studerande... tråkigt bara att vi nästan aldrig kan ses. Ja det är inte lätt för mig om jag ska vara ärlig.

Jag tillät mig därför att sova länge, ligga kvar i sängen och bara strökolla instagram. Därefter laddade jag hem lite pod-avsnitt och gav mig ut på en promenad i regnet. Var en skön promenad faktiskt och välbehövlig. Väl hemma igen åt jag frukost, packade upp allt som jag haft med mig till Alingsås under jul-helgen och tog sedan en lång dusch. I och med ledig dag blev det en hårinpackning för mig. Mysigt med hårfix. Jonas jobbar idag varpå jag och bebis Lowa får klara oss själva. Ganska skönt ändå efter att ha umgåtts med människor dygnet runt senaste dagarna.

För att avsluta den lediga julhelgen på bästa sätt begav jag mig även till gymmet. Mitt tema för dagen: Strong alone fortsätter. Inte speciellt mycket folk på gymmet, många firar kanske i dag också. För egen del gjorde det ingenting. Jag fick alla redskap och maskiner som jag önskade, ingen kö och inget överdrivet varmt och immigt gym hehe ;) De som vet, vet..

Idag tränade jag axlar faktiskt! Riktigt skönt pump såhär efter julhelgen. Sett uppdateringar x flera från alla som delar livsstilen med mig att även deras pass varit något extra nu dessa dagar. Blir lätt så när man är van vid något lägre kaloriintag och mindre fett-och sockerrika livsmedel :P Kul att man får resultat!

Träningen känns riktigt rolig och jag fokuserade mycket på utsida axlar idag som i kanske ser på bilderna ovan. Avslutade faktiskt med lite mage också som pricken över iet. Viktigt att fortsätta träna dem även när de inte alltid syns, för de finns ju där oavsett ;)

Nu efter gymmet handlade jag lite nödvändigheter inför morgondagens arbetsdag, yup im back in Borås imorgon igen. Julledigheten var magisk absolut men jag gillar även min vardag, går ingen nöd på mig. På tal om att julen nu är över går vi ju in i nästa fas: Mellandagsrean. Har ni fyndat något ännu? Själv satt jag och klickade runt lite online tidigare. Det är en skön känsla att handla från datorn tycker jag. Många saker går utmärkt att shoppa via nätet och då slipper man både köer, restid och trängas i mega-stressen.

Min samarbetspartner Gymgrossistens mellandagsrea är i full gång där man kan fynda diverse tillhörigheter, kosttillskott och redskap upp till -70% rabatt (!) Sjukt nice! Rekommenderas ett kik där via länken --> gymgrossisten

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229