Fest, Skiathos

Storslagen grillbuffé

Vilken storslagen avslutning på semestern vi får (och välförtjänt middag efter en lång dag i solsken och många kilometer under fötterna)
Hotellet bjuder på grillkväll med storslagen buffé bestående av allt man kan tänka sig. Otaliga fat och serveringsskålar med allt i från goda sallader, mängder av såser, vegetariska- och veganska alternativ samt tillbehör. Inte minst många olika typer av grillat kött att välja på: gris, fisk, lamm och kyckling.
YUM! Jag personligen är mer för fågel, fisk och vegetariskt och blev givetvis lycklig över alla goda rätter att välja mellan. Supergoda ugnsbakade grönsaker, grillade grönsaker, knyten, tillagade goda röror med bönor och smarrig moussaka.
Mina tre, något överfulla, tallrikar smakade mycket bra och behövdes efter denna dag. Som sagt; fin och festlig avslutning på semestern med mycket nöjda hotellgäster :)

Dessa bord är fullkomligt enastående! Blir lycklig i själen av alla färger och goda nyttigheter som verkligen ser läskande gott ut. Inbjudande och bra, mitt favorit-bord definitivt :)

Så fint de gjort med alla såser och röror. Jag personligen har kärat ner mig i deras tzatziki och krämiga potatissallad hehe.

Såhär såg en av mina tre (!) tallrikar ut nu ikväll. MUUUMS. Tomatknytet är fylld med smarrig risotto :)

Även dessertbordet var storslagen succé bland gästerna, inte minst barnen då denna fina och roliga tårta fanns tillgänglig. Jag och Jonas är inte främmande för godsaker men tårta är kanske inte högt upp på listan. Jonas tycker mer om chokladbakelser och jag älskar brödiga/ bakade efterrätter.. som bullar, kransar, muffins och småkakor hihi.

I mean just WAAAOW. Life is good ;)

  • Fest, Skiathos
  • 0 visningar
  • Nära Skiathos, Grekland

Gillar

Kommentarer

NathalieKarlssonn
NathalieKarlssonn,
Nu blev jag hungrig... Så gott 😍nouw.com/nathaliekarlssonn
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
louisealw
louisealw,
Ååååh gud så gott😱😍😍nouw.com/louisealw
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
helt magiskt! 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229