livsstil

Spontant restaurangbesök med dad-to-be

Precis som jag nämnde i föregående inlägg uppskattade jag verkligen det spontanta besöket på Restaurang Sjöö i Alingsås med min älskade sambo. Vi är extra mysiga och försöker ta tillvara på vardagens små tillfällen nu när vi faktiskt har mindre än tre månader kvar tillsammans, bara oss två.


Det känns egentligen svårt att greppa att vi kan räkna ner till dagen vår lilla bebis kommer. Att vi två snart blir en familj på 3 (4 om man räknar med Lowisen). Jag känner stor tacksamhet över att på ett eller annat sätt få ha en livslång koppling till Jonas, han kommer alltid vara pappan till mitt barn oavsett vad som händer, det är fint.

På restaurang Sjöö beställde jag en oerhört god fiskgratäng med skaldjur och Jonas tog ryggbiff med rostade potatisar och bearnaisesås till. Mycket mums en vanlig torsdag med andra ord!

Restaurangen ligger i Alingsås och applicerar en viss rotation på sin meny; MEN jag kan verkligen rekommendera denna fiskgratäng om någon av er är på besök där. Ta den - ni kommer inte ångra er.


En magisk kväll med min dad-to-be <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229