tjejer, Dietist, Recept

Spontan och flexibel - Kväll med Karro

Sommarkänslan är ett faktum. Drömmens drömväder i Göteborg i går. Strålande sol, VÄRME och klarblå himmel.
Vår och sommar tenderar framhäva spontanitet och flexibilitet hos mig. En vilja att hitta på saker. En extra gnistra av ork och lust. Detta kan ge sig uttryck på flera vis; gårdagen är ett exempel:
Efter att jag besökt både hårsalong och franssalong kom Karro med den fantastiska idén att jag skulle svänga förbi henne på jobbet för en kaffe. Så japp, that’s where I went. Den strålande solen gör mig på JA-humör ;)
Jag svängde alltså förbi Convendum vid avenyn för en ljuvlig kopp kaffe deluxe och lite tjejsnack medan hon jobbade. Jag stannade i ca 40 minuter och direkt insåg vi att vi båda hade så-så mycket att prata om även denna vecka.. händer mycket spännande i våra båda liv just nu. Men Karro skulle träna direkt efter jobbet så våra vägar skiljdes åt och jag begav mig hemåt.
Faktum är att jag inte hann mer än att sätta mobilen på laddning, slå upp min Mac och placera mig till rätta på soffan innan hon skrev igen: Kan du ses nu? (HAHA!)
Och jag bara: JA JAG VILL!
Sagt och gjort: up and out! ;)
Promenerade hem mot Karoline (tar ca 45-50 minuter dörr till förr) och hon mötte mig halvvägs. Vi iklädde alltså vår mysiga eftermiddag med en underbar promenad tillsammans i värmen och eftermiddagssolen. Vi stannade förbi Willys och handlade lite smått och gott inför kvällens spontana middag. Plåtar och hummus och dipp like standard hehe. Vår favvo. Både enkelt och gott.

Mumma mumma!

Tacka vet jag spontanitet och flexibilitet. Tack sommarkänslan och värmen som hjälper mig på vägen mot att leva så som jag vill. Mycket lycka och glädje från gårdagen som avseende eftermiddagen kom sig helt oplanerad ;)

Gillar

Kommentarer

S
S,
Har du fyllt i dina läppar nyligen? jättefint!!! Funderar också på det, har du någonstans att rekommendera? känns som en djungel..
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Ja det har jag faktiskt 😊 rekommenderar dig att välja en klinik med legitimerad personal 😊 nouw.com/fitnessjulia
Monika
Monika,
kanske är en knasig fråga men när du ändrar kosten för att få sommar looken, äter du då regelbundet även om du inte är hungrig? 😊 Tack på förhand <3 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Jag är hungrig hehe, men ja jag äter regelbundet för att undvika att hamna i panikhunger 😉 det är enklare för mig så 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229