Dietist, Hälsa

Spännande torsdag

Godmorgon finisar!

Som ni kanske märkte blev det faktiskt ingen träning i går... nope.. behövde rensa huvudet och få frisk luft! Istället för att vara inne på gymmet och fortsätta fylla huvudet med intryck, fortsätta vara social mot människor och koncentrerad på specifika övningar behövde jag det motsatta. Behövde få komma ut.

Därför kändes det som ett givet val att ge mig ut på en promenad istället! En skön 40 minuter lång promenad för min egen skull! Jag har nämligen flertalet kluriga nutritionsdiagnoser på jobbet just nu, kräver min fulla koncentration och fokus.

Har fyra stycken multi-trauman där anatomin inte ens är i närheten av ursprunget. Mycket klurigt och därmed även oerhört stimulerande för mig och min kärlek för det kliniska arbetet ;)

Idag kommer det bli lite annorlunda dock. Vi har APT hela förmiddagen och därmed inget patientarbete. Jag gillar att umgås med mina kollegor också, vi är ju så många goa dietister! Dessutom får jag förhoppningsvis idag mer klarhet kring mina arbetsuppgifter efter årsskiftet; om det blir fortsatt slutenvård med inslag av öppenvård /mottagning också.. får se. Spännande torsdag minst sagt :)

  • Dietist, Hälsa
  • 1 154 visningar
  • Nära Johanneberg, Göteborg

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229