Hälsa, Recept, Dietist

Sötpotatisklyftor och kycklingbiffar

Låt mig bara säga: YUM.

I går kväll när vi kom hem från Trosa var vi båda väldigt hungriga. Smarta som vi ändå är hade vi handlat lite inför kvällen och kände oss allmänt förberedda på matlagning, mys och kvalitetstid bara vi två.

På menyn stod våra hemmagjorda, och numera älskade, kycklingbiffar samt sötpotatis i ugn och färsk sallad. En meny man kan äta med gott samvete oavsett vardag, helg, diet eller inte! Nyttigt och gott.

Kycklingbiffarna är helt plane; bara färs som vi kryddar upp med varierande smaker, denna gång lite starkare chili, cajun, peppar. Sedan rullar vi bollar av dem och grillar i vår elgrill. Tillsätter inget fett eller bindningsmedel och det blir ändå så sjukt bra och gott!

Till detta gjorde vi klyftor av sötpotatis i ugn, enkelt smaksatt med peppar, salt och lite olja. Simple as That och gudomligt gott!

Drömmens måltid att avsluta helgen med och ladda om inför nya veckan! Detta är portion 1 av 2.5 (hehe) vi var väldigt hungriga i går ;) På diet kanske man måste tänka på mängderna mat men det behöver inte jag!

Gillar

Kommentarer

anemonecallman
anemonecallman,
gott & fräsht🙏🙌nouw.com/anemonecallman
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Julia
Julia,
åh så gott och vad jag bev sugen på just det här nu 😍 vart är grillen ifrån förresten? och vilket märke? 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Den är köpt för några år sedan, heter Krups paninigrill 😊 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229