Söndagsgottis - Proteinbars Christmas edition

BLOGGINLÄGG MED ADLINKS I SAMARBETE MED GYMGROSSISTEN


Såg ni min story på instagram idag? Jag startade ju morgonen med en skön promenad med Jonas och tog svängen förbi mitt postombud. Alltid roligt att starta sin söndag, och avsluta sin vecka, med ett paket! Vem älskar inte paket ;) Jag gillar att bli överraskad och just eftersom det innebär att någon annan har tänk på en. Mysigt. Även om det är fars.dag fick jag paket haha.. jag är en bra mappa till Lowa (mamma&pappa)

Det visade sig att jag fick en julklapp av min sponsor och samarbetspartner Gymgrossisten. Gullisar! En surprise. En liten låda med ett fint rött band ovanpå för extra jul-feeling. Klart jag var exalterad! Han som jobbade på ombudet log åt mig och frågade om jag hade en hemlig beundrare som jobbade på Gymgrossisten haha... om det vore så väl ;) Skämt åsido.

Inuti denna fina, söta skapelse låg något ännu mer sött och fint. Öppnade och fann till min förtjusning trevligt förpackade proteinbars från Gymgrossistens egna märke starnutrition ”Best Bars” men nu i Christmas edition! Det är bars innehållande ca 200 kcal, 2 g socker, ganska mycket fibrer och 20g protein (varpå namnet "Best Bars" kan gissa att det hör i hop med innehållet) Jag tycker de flesta ur denna serie är väldigt goda, finns i många olika smaker :)

Genom att klicka på denna länk hittar ni många andra smaker från BESTBAR . Nu finns de alltså även i traditionella juliga smaker som man kan mumsa på fram tills julgodiset plockar fram hehe, eller varför inte få extra känsla på gymmet eller på jobbet. Lite snacks som dessutom ger protein. Jag säger då inte nej och kommer mumsa dessa med glädje. Finns nu i smakerna jul-marshmallow och pepparkaka.

Jag måste VERKLIGEN erkänna att de lyckats bra med konsistensen på dessa. Känns oerhört mjuka och färska liksom. Likt både en mjuk marshmallow eller pepparkaksdeg ni vet? Mumma. Varken torr eller hård. Tummen upp!

Smakerna är on point. Jag föredrar smaken av juleskum då jag gillar det söta och lätta väldigt mycket. Jonas gillade pepparkakan mer, vilken jag upplevde något mer potent och stark i smaken. Julkänslan infinner sig hos mig iallafall!

Spännande att se vad ni tycker ;) Om ni är sugna på att testa kostar de 185 kr just nu för en hel låda (12 stycken) Det är bra pris för att de är nya, varpå 30% rabatt! Länken till dessa jul-smaker med rabatt hittar ni HÄR .

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
ja 😃 riktigt goda!nouw.com/fitnessjulia
Zoe
Zoe ,
Man får inte köpa en skumtomte bar av dig ?😅😅😇hann aldrig få tag i ngn😫
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
jag har ätit upp mina :/nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229