tjejer

Söndagens planer

Godmorgon från mig och min lilla tjej Lowa!

Vi ligger båda just nu i soffan, fast beslutna om att skjuta upp dagens sysslor lite till.Någon annan som också känner så? Klart att man SKA sätta igång... men inte riktigt ännu hihi ;) Mys framför nyhetsmorgon med en god Nocco för att vakna till liv är fasiken fantastiskt.

Jag och min lilla tjej <3

Som sagt; Snart sätter vi igång. Jag väljer faktiskt att inte köra cardio utomhus idag för det är lite väl mycket snö för det. Suget försvinner liksom när himmelen är grå och marken fullt av slask. Tar bort skönheten med att traska utomhus faktiskt. Istället kommer jag köra lite cardio på gymmet i eftermiddag, efter ryggpasset ;)

För övrigt är det mycket som skall göras idag. Jag ska laga mat, städa hemma, försöka orka lite mer plugg också eftersom vi har metodkursen pågående en vecka till innan vårterminen börjar. Sedan blir det ett ryggpass följt av mys hemma hos min tjej Karro.

Dags att sätta igång för min del nu så att jag hinner allt jag vill (!) Under tiden får min bebis fortsätta mysa här i soffan hihi.

(Min Full Day Of Eating ligger ett inlägg bakåt i bloggen)

  • tjejer
  • 0 visningar
  • Nära Mölndal

Gillar

Kommentarer

Isabelle
Isabelle ,
Tack för svar!
Skulle du rekommendera att köpa proteinpulver att ha i min smoothie som T ex mellanmål en gång om dagen och att göra pudding till kvällsmat eller är det onödiga pengar tycker du?
Kan säga som så att jag äter inte mycket kött/fisk/fågel men försöker att äta det iallafall en gång om dagen och sen få i mig 2 ägg om dagen.
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Jag kan inte säga vad som är bäst för dig men det är i alla fall inte skadligt med proteintillskott 😊 Jag använder det ju själv regelbundet och gillar det. Har du råd att unna dig ett gott protienpulver så varför inte 😊 kramnouw.com/fitnessjulia
Isabelle
Isabelle ,
Tack så jätte mycket för att du tog dig tiden till att svara!
Blir nog att klicka hem nått pulver att testa och få lite att kunna variera med 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
klart jag gör 😃 lycka till med allt! kramis nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229