Dietist, Recept, Grillning, sallad, Sommar

Sommarinspirerad middag

Igår spenderade vi eftermiddag, kväll och natt hemma i Alingsås. SÅ MYSIGT!

Efter att vi startat morgonen med träning på Nordic wellness, blev ett rejält benpass för min del, och käkat lunch tillsammans hoppade jag och Jonas in i bilen och begav oss av mot min hemstad. Mål att få extra kvalitetstid med min familj. Som ni vet umgicks vi förra helgen med Jonas sida, nu är det dags att vara med min. Det bästa av två världar. Sommaren är bra på det sättet; ger oss ledighet och fina dagar att umgås. Som ni vet älskar jag just detta och tycker att det är oslagbart.

Först när vi kom fram hade vi lite mysig tid ute i solen. Jag passar på att bättra min bränna mellan jobb-varven, lite då och då. Innan maten sedan tog vi en gemensam promenad till affären för att handla livsmedel inför middagen. Sjukt trevligt att handla tillsammans som en gemensam aktivitet ändå.

På kvällen sedan tillredde vi en god och fräsch måltid tillsammans med inspiration av sommaren! Jag hade själv önskat en stor och generös sallad tillsammans med helgrillad kyckling, matvete, fetaost, oliver och kapris. Mums!

I salladen hade vi spenat, ruccola, kruksallad, gurka, tomat, rödlök, vårlök, majs, jordgubbar och vattenmelon. Så sjukt gott, en fullträff tillsammans med kycklingen och den extra sältan från fetaosten.

Rekommenderar detta! Magiskt gott :D

Gillar

Kommentarer

Backejimmy
Backejimmy,
Ser otroligt gott ut. nouw.com/backejimmy
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Verkligen 😃nouw.com/fitnessjulia
artist
artist,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229