Träning, Hälsa

Sola - äta - träna

Pinnö behandlar oss väl!

Vi får njuta av fint väder, underbar gemenskap och god mat. Jag mår som en prinsessa på Ön och hade nog aldrig lämnat om det inte var så att jag måste ;) Vem vill inte ha havet som sin transportsträcka, endast några få grannar och hela ön till sitt förfogande. Dessutom helt lugnt och tyst i och med total avsaknad av bilar och vägar. Bara fåglar och dova motorljud från fjärran. Magiskt.

Vi tar båten in till Grebbestads brygga på ca 10 minuter för att åka vidare till gymmet. Oavsett om vi är på mini-semester vill vi ändå träna och må bra. Det är rena lyxen att hoppa i båten, åka ut på havet och styra fören mot gymmet. Ganska overkligt egentligen. Att leva såhär i framtiden känns inte alls som en omöjlighet om ni frågar mig!

​Väldigt lycklig!

Gymmet vi tränar på är ett vanligt Nordic Wellness i Tanum (vi tar bilen i från hamnen sista biten) och det är ett riktigt bra gym faktiskt. Finns allt man kan tänkas behöva för bra pass och jag brukar oftast träna just ben här. Gjorde så även denna helg; löpning 4 km och sedan benpass på det!

De bästa passen är de när kroppen spritter av kraft och energi! Midsommar, godis, ostmackor och stora påsar nötmix fungerade som bästa uppladdningen för mig ;)

Jag körde både stela marklyft, knäböj, utfallssteg, zumo-squats i smithen, kickbacks och hip-abduktur. Fick ett grymt bra pass! :D

Gillar

Kommentarer

Alexandrawiberg
Alexandrawiberg,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229