Dietist, Recept, sallad

Smarrig VM-lunch

Idag har jag verkligen haft en ”unna-mig-själv-dag" och jag blir glad i själen av att tänka på det. Vilken bra start på min semester och långledighet.

Minns ni för några dagar sedan då jag kände mig lite ledsen, eller iallafall nedstämd, över att jag prioriterade bort mig själv? Orkade inte träna, förbereda matlådor eller ens tvätta håret. Nedstämdheten var nog snarare en slags frustration som bottnar sig i en vilja att orka mer, orka ta hand om sig själv också samtidigt som jag är högpresterande på jobbet. Det är så lätt (!) att vara ambitiös och ge fullt ut på arbetet men liksom inte ha något kvar till sig själv. Att det händer ibland är ingen fara, men längre perioder är inte bra, då får man se om det går att ändra om lite.

Jag blir i alla fall på bättre humör när jag lyssnar inåt. Det är en slags själavårdande handling såväl som för det fysiska. När jag lyssnar inåt och bygger en dag helt i min smak ryms både vänner, god mat, träning, vila och lite utflykter. Idag har jag kunnat checka av alla delarna; check check check, och trots att dagen inte är slut ännu är den fasiken perfekt.

Som att jag till exempel startade dagen med hemmaspa; hårinpackning, lyxiga tvålar och sköna hudkrämer. Följt av en sväng på stan, träffa lite vänner där, köpa god mat, löpträna och sedan kolla fotboll. HUR bra!

Jag svängde förbi, min nya absoluta favorit-salladsbar (ej spons ), TO-GO-GO för att köpa med mig en god sallad hem. Lördag och lyx liksom. Nyttigt men ändå så gott och fräscht på något vis. Jag designade mig egna sallad utifrån deras olika "grunder" och blev mycket nöjd med resultatet:

​SO-SO YUM! Perfekt att mysa med under min ME-time framför fotbollen. Själavård inifrån och ut.

Gillar

Kommentarer

Lovisamatilda
Lovisamatilda,
Muuums vad gott ! nouw.com/lovisamatilda
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
camillacecilia
camillacecilia,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229