Smakprovning av sommarsmaker på proteinbars

Blogginlägget innehåller ADLINKS i samarbete med Gymgrossisten

.

Igår överraskades jag av en paket innehållande gott och blandat (älskar paket och överraskningar) Till min förtjusning hittade jag diverse goda, fina och läckra proteinbars i nya sommarsmaker (!) Därför beslutade jag mig för att ha en liten smakprovning kvällen, och fotbollen, till ära.

Så till den spännande matchen Frankrike- Belgien anordnade jag en mysig stund för mig och Jonas med proteinrika, sockerlåga gottisar.

Ni hittar dem via länkarna:

Goodlife low sugar

BEST BARS

Denna smaken var min nummer 1; Jisses så god! Perfekt kombo med den något mörkare chokladen tillsammans med jordgubb, påminner lite om Anthon Bergs choklad med jordgubb. Ett extra plus att den har så god crunch. Ni hittar den HÄR

Min andra fav var denna: yoghurt och blåbär. Mumsigt alltså! Påminner om naturgodis i smaken (fast nu utan tillsatt socker - hur bra?!)

Verkligen passand med blåbär nu till sommaren!! Ni hittar den HÄR

Provade även denna Goodlife Low Sugar med smak av vit choklad och mango - riktigt mjuk, god och färsk i konsistensen med en fruktig smak av mango som faktiskt var riktigt bra! Smarrigt! Ni hittar den HÄR

Ska prova resten sedan! Fick spännande smaker med cola, coated crispy cocoa, caramel, jordgubb, key lime pie och ice popsicle också (!)

Som ni vet älskar-älskar-älskar jag bars och blir sjukt glad av att äta dem: på jobbet / bussen / efter träning / på kvällen hemma :)

Jag vet att många av er dyrkar dem precis som jag.. lite vår grej.. så passa på när det finns bra rabatter och spännande smaker. Är allt nedsatta priser på ovanstående så kika in dem! Jag är tacksam att ni använder mina länkar och stöttar :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229