Hälsa, Träning

Skogsvandring och botaniska


Balans är det absolut bästa för mig. Det är kul att gå ut och dansa, känna sig generellt ung och fri, slockna sent och äta choklad och linschips på natten -MEN jag mår också bra av frisk luft, fin natur, långa promenader utomhus med intryck och miljöer som rensar mitt rika inre, tankar och känslor. Jag är en människa som resonerar, funderar och klurar mycket på saker och ting. Klurar på miljöfrågor, politik, hur samhällen är uppbyggda och normer. Funderar över rymden, universum, artificiell intelligens och människa vs bot. Ni förstår att jag behöver ett balanserat liv för att manövrera mitt intensiva inre.

Morgonen efter min utekväll med Lisa vaknade jag upp och kände mig förvånansvärt fräsch. Jag slog mig ner ute på balkongen och njöt av en morgon-nocco tillsammans med lilla Lowa innan familjen vaknade till liv. Inga direkta men eller kvarhängande bieffekter från utekvällen, snarare taggad på livet.

Vi beslutade oss därför att ta en skogsvandring på förmiddagen, upp på Safjället för att sedan vandra vidare ut och upp på Änggårdsbergen. Magisk natur, så fint!

Jag älskar att vandra i skogen och gjorde det mycket som barn/ungdom mellan prov och andra redovisningar. Naturen ger mig stor tillgång till min mentala kapacitet upplever jag. Här tänker jag som bäst.

Vi vandrade hela vägen till bakingången av Botaniska Trädgården i Göteborg och spenderade sedan resterande förmiddagen där inne. Magnifikt.

Så vackert!

Gillar

Kommentarer

frokenklara
frokenklara,
Fina bilder:) Besök gärna min bloggnouw.com/frokenklara
sofiemansson
sofiemansson,
Åh så härligt det ser ut! 😊nouw.com/sofiemansson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229