tjejer

Short hair don’t care

Från att ha pysslat med löshår sedan 16 års ålder har jag nu tagit beslutat att plocka ut det. Jag som alltid sett mig själv som långhårig möter en ny look i spegeln.


Fick liksom feeling: Mja nu är det dags. Jag fick en impuls / något typ av ”fräscha-upp-mig-ryck” och körde både tanning och rejäl shopping på en och samma dag. Köpte 3 nya blusar, en ny topp, ett par nya byxor och två par skor (en med klack och ett par våriga sneakers) Jag ville liksom ta hand om mig själv lite och vårstäda mig! Har dessutom en ny lägre morgonvikt lagom till att värmen kommer krypande :D

På onsdag nästa vecka har jag tid bokat både hos frisören för att slinga och klippa, och hos Martina Lindmark för att fylla på fransarna. I’m preparing for this beautiful spring and all of the lunches out in the sun! Om ni också vill göra fransar eller naglar har jag en rabattkod till er för hela 20% (!) off! Otroligt generöst av henne. Gå bara tillbaka några inlägg i bloggen för att se mer :) 


Så ja: kort och gott (bokstavligen kort) tar jag alltså ännu ett kliv framåt i karriären och vuxenlivet. Skippade löshåret och fräschade upp mig ;)

  • tjejer
  • 2 375 visningar
  • Nära Johanneberg, Göteborg

Gillar

Kommentarer

hildahedlund
hildahedlund,
Det klär dig verkligen!😍nouw.com/hildahedlund
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
ÅÅ tack söta du 😃nouw.com/fitnessjulia
westergrens
westergrens,
Jag har sagt det förr men SÅ fin i kort!! :*nouw.com/westergrens
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
MEN Å TACK 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229