Sena hälsningar från gymmet!

innehåller adlinks från gymgrossisten

Är man fem dagar ut från tävling finns det absolut noll ursäkter att ta till - och det sjuka är att jag inte ens behöver det (!) Jag upplever enormt stor skillnad från min förra satsning just gällande ork och humör. Det finns typ ingenting som skulle få mig skippa gymmet i detta läge, förutom sjukdom då.

Vad jag minns extra tydligt från min satsning förra gången är just hur gärna jag ville att det skulle vara över. Nu är det annorlunda. Jag trivs riktigt bra med satsningen och försöker njuta av varje fas, även de trötta, sega stunderna (även om jag lyckats undvika dem bra!)

Kvällen är inget undantag faktiskt! Efter en lång och otroligt trevlig dag på salongen tillsammans med min frisör Johanna Nilsson blev det en sväng till stan där jag även passade på att kila in på min gamla arbetsplats. Jag hängde ett litet tag i Gymgrossisten butik på Vasagatan 21 tillsammans med Sara, Pontus och Magnus innan jag drog hem och käka middag. Vid sjutiden bar det sedan iväg till gymmet - och här är jag fortfarande kvar ;)

Gymmet blir definitivt som ett andra hem när det är fyllt av underbara och Goa människor som stöttar och peppar! Min form kändes on point idag och jag fick både bra pump och bra kontakt :D

Körde axlar och mage idag! (Standard lol.. Men älskar att köra mage nu när alla magmuskler syns medan de arbetar haha)

GIRLPOWER!

Eftersom klockan faktiskt hunnit så 21 nu borde jag ta tag i saken och bege mig hemåt igen. Pontus. Benjamin, Sara, Elli, Elin och Magnus har liksom redan dragit :p Först blir det en liten promenix hemåt efter gymmet trots allt, lika bra... och skönt.. Det är fortfarande rätt varmt och skönt utomhus och jag sover alltid bäst efter frisk luft. Dessutom har jag heldag på universitet i morgon med både grupparbete och laborationer, lika bra att få in motionen.

-som sagt... Fem dagar kvar.. Jag ska ta min livs form upp på den där scenen och bara ha obeskrivligt roligt! Motivationen är TOKHÖG och jag mår o-förtjänt bra med tanke på hur nära det är ;) lilla glada lärkan signar ut för ikväll med en GO EAA-drink i handen! 

-  Alla föredrar olika smaker och märken på sina EAA (ja det är EAA man borde satsa på faktiskt) och för att se hela sortimentet klickar ni HÄR och för att komma direkt till den jag använder nu klickar ni HÄR

Kramis på er alla och hoppas ni haft en bra måndag. Nu får jag allt ta min väska och promenera hemåt, är en dag i morgon också ;)

Gillar

Kommentarer

linnea
linnea,
Kan vem som helst komma dit och kolla? 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
ja om man köper biljett 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229