tjejer, Fest

Så mycket mat! MOON Thai Kitchen

Har ni läst föregående blogginlägg om mitt tunga, grymma och utmattande knäböjsrace? Om inte gör det. Om ni gjort ni; kanske förståelsen för hunger deluxe och mat deluxe ökar ;)

Efter att ha tränat i nästan 2.5 timme på iron Works tillsammans med europamästaren Isabella, hennes pojkvän Arvid och min pojkvän Jonas kunde vi alla skriva under på att hungern var ett faktum. Vi vände i princip bara hem för att byta kläder innan vi återigen var påväg mot stan. Vi fyra hade bokat bord på thai-restaurangen Moon Thai Kitchen som ligger precis vid avenyn, en sidogata in från valand ungefär. Det var verkligen en stor oas mitt i centrum med extra värme, skön reggiemusik och helt otrolig inredning i hela restaurangen. Överallt satt folk i små privata bås / rum / avskärmade delar och åt mängder med mat haha. En magisk plats för oss hungriga med andra ord :)

Konceptet är riktigt trevligt. Man beställer in en eller två skålar (huvudrätter) med sin mat, därefter kommer de även ut med en stor skål ris som hela sällskapet kan dela på. Ni ser säkert vad jag menar på bilden nedan. Resultatet blir en fin gemenskap, mycket god mat och trevlig stämning!

Jag beställde en god wokad kyckling med ingefära, svamp, koriander och lök (nedan) som jag slukade tillsammans med tre portioner ris haha. Hungrig? Ja. I behov efter benpasset? Ja. Rätt in i musklerna bara ;) Otroligt gott. var nummer 13 på menyn tror jag om jag inte minns fel för er som vill testa. Den var "minst stark" av tre kategorier.

Jonas beställde in både en kycklingrätt (som jag tillslut också naglade lite på eftersom vi satt på restaurangen till tolv på natten haha) och en kötträtt. Riset plockade man som sagt själv och la på en tallrik tillsammans med mat från skålarna.

Min första portion av tre ;)

Kvällen bjöd på trevliga och intressanta samtal. Ganska djupa samtal faktiskt vilket jag uppskattar. Tycker det är riktigt fint att kunna samtala på andra nivåer än träning och fitness, det ger en extra dimension till umgänget och gemenskapen. Vi må vara atleter allihop som sitter runt bordet men vi har många fler sidor och är mycket mer än så. Känns otroligt värdefullt att få möjligheten att lyfta det.

En bra kväll med andra ord tillsammans med Isabella och Arvid. - och; vi stängde stället ja ;) Sista gästerna att lämna i princip haha. Kommer definitivt att besöka restaurangen igen för hade ingenting negativt att säga alls. Bra inredning, bra service, trevlig personal och god (mycket) mat. Tummen upp!

  • tjejer, Fest
  • 2 396 visningar
  • Nära Mölndal

Gillar

Kommentarer

alicekleiva
alicekleiva,
Superhärligt ställe 😊nouw.com/alicekleiva
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
verkligen 😃nouw.com/fitnessjulia
Belliblonkan
Belliblonkan,
Snyggaste outfiten!nouw.com/belliblonkan
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
men å tack 😉nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229