Hälsa, Fitness, Recept

Rotsaker i god blandning

Efter en lång dag på jobbet är det få saker som slår en skön promenad och god matlagning.
Tycker banne mig att det är fantastiskt att sticka ut en sväng, låta huvudet rensas och fyllas på nytt av andra intryck och som igår - njuta av kvällssolen.
Efter min promenad på ca 40 minuter var jag allt lilla lärkan när jag kom hem. Kvittrande och glad. Oerhört bra humör och ringde både mamma och pappa för att sprida det vidare. Efter att vi pratat i nästan en halvtimme var gick lilla lärkan över till att laga god-god middag tillsammans med Jonas. (Gissa vad det blev när jag fick bestämma?!)
Sida vid sida stod vi och skalade, pratade och hackade. En stor och generös plåt skulle det bli som avslutning på denna underbara dag. Mycket och god, nyttig mat. I luuuve it.

Vi gjorde potatis, sötpotatis, gullök, kålrot, palsternacka och morot i en magiskt god blandning. På med ringlad olivolja, salt och peppar - och viola!
BLIR INTE BÄTTRE ÄN SÅHÄR! (Rödvinsåsen är ett stort plus, bara 45 kcal/100 ml, typ som stevia-ketchup, perfekt nu i vår-sommar)

Jag och mina plåtar va.. tröttnar aldrig. Det är så enkelt att få ihop en fin lösning av grönsaker, rotsaker och tillbehör i större skala som räcker längre. OCH känns lyxigt. Bästa matlådorna på jobbet kommer från mina plåtar och vikten tickar neråt ;)

Gillar

Kommentarer

Pia Widlund
Pia Widlund,
Ser jättegott ut. Ska göras nästa vecka! Mums!www.piaw.se
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
gott! gör så 😊 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229