Ready steady go !!

Godmorgon finaste ni... Jag vet inte riktigt vad som hände men vi lyckades på något konstigt vänster sova tills nu - halv tio... Det händer ALDRIG nästan. Oftast vaknar jag av mig själv eller så väcker Lilla Lowa oss runt sju. Men idag blev det många, härliga timmars sömn varav det strålande solskenet genom våra vita gardiner var det som väckte oss :)

Just befinner jag mig nämligen i ett skönt lugn. Alla kurser är hittills avslutade i skolan och den nya kursen börjar i morgon - varav inget plugg. Jag känner inte så mycket måsten och krav idag och det bidrog säkert till den längre sömnen ;)

Humöret är naturligtvis på topp (måste jag ens skriva det? Solsken och utvilad = glad tjej) Mitt humör smittade direkt av sig på min sambo och nu ska vi båda ut och promenera i det härliga vädret!

Morgoncardio coming up next - aktiv livsstil och glada humör :D perfekta starten på denna söndag!!

Gillar

Kommentarer

flickfotboll
flickfotboll,
Duktig!
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack snälla du 😊nouw.com/fitnessjulia
Elin
Elin,
Alltså jag måste bara säga att jag själv alltid blir så otroligt motiverad, inspirerad och imponerad när jag klickar mig in här! Du är alltid så positiv och jag känner att en ödmjukare tjej går nog inte att hitta! Ditt glada humör smittades inte bara av till din sambo, det smittas nog av till alla som läser din blogg! 😃
Ville egentligen bara säga det, nu tänker jag också ha en bra och positiv dag! 😃
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Men å tack söta du, vad glad jag blir 😃 härligt med sånna här kommentarer!
nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229