Pulled chicken

BLOGGINLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS I SAMARBETE MED GYMGROSSISTEN


.

When hungry or just lazy?

Som ni läst i tidigare blogginlägg ligger jag för tillfället hemma sjuk. Tack för all fin feedback ni gett mig, uppskattar det verkligen. Tack för alla kommentarer generellt förresten, ni är magiska allihopa och jag älskar ert engagemang här på bloggen. Utan er hade inte bloggandet varit lika roligt.

Just för stunden går det väl sådär för mig helt ärligt. Besväras av en konstig mage och får i mig ytters lite mat och vätska. Vägde mig nu på förmiddagen och insåg att jag tappat 2.5 kg på ett dygn (vätska och glykogen) men vilket absolut indikerar på ett för lågt intag. Har dessutom feber som snabbar på basalomsättningen med ytterligare 10%, minst.

Idag har det dock gått lite bättre än i går. Har behållit allt jag pillat i mig men kan fortfarande få hugg liksom i höger sida av magen och "ilningar". Men lite frukt och kvarg har fungerat i alla fall och nu börjar jag faktiskt känna lite hunger för första gången ;) Dock är jag fortfarande väldigt matt och trött, inte konstigt hehe. Orkar inte åka iväg och handla eller ställa mig och laga mat. Därför är jag så glad att jag har dessa förpackningar hemma:

Pulled chicken (150 g) och vanlig vit kyckling (90 g) från Nobles. Bara färdigt att tillsätta ris, bröd, pasta eller potatis och grönsaker - woila! maten är fixad. Otroligt smidigt och smart när man är akut hungrig hemma eller bara lite lat (eller som jag är idag sjuk och trött)

Lång hållbarhet också i och med att de är i konserver vilket är himla praktiskt, speciellt om man är på språng! Väldigt saftigt och gott kött på kycklingen faktiskt :) Ni kan läsa mer om alla produkterna här --> Nobles

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229