PROTEINBARS

Blogginlägget innehåller ADLINKS i samarbete med Gymgrossisten

.

NI SOM ÄR SOM MIG; titta hit!

Vi bars-lovers har återigen bönhörts. Älskar när dessa rabatter och drives kommer och varje gång passar jag på att fynda godheter i bättre priser. Stora rabatter.. vem älskar inte det?

Såhär i anslutning till fotbolls-VM finns det alltid ett proteinrikt snack att tillgå hemma hös mig som mellanmål eller tilltugg. Ett go-to, obligatoriskt nästintill. Jag tenderar alltid mumsa på något när jag kollar på tv eller serier och nu går det ju matcher två gånger dagligen hehe.. tur att jag kan välja att mumsa något med bättre kvalité då, mer protein och mindre socker.

I LOVE YOU! Få bars på rabatter BARSMANIA

Nu är det nämligen BARSMANIA hos min samarbetspartner Gymgrossisten igen (!!!) Vilket är bästa dealsen de kan ha enligt mig. Faktum är att de har väldigt mycket erbjudanden nu om ni är på jakt efter något att fylla på skåpen med:

Just kosttillskott, kosttillägg, träningsartiklar och andra livsmedel för träning och hälsa är ju skönt att fynda till lite rabatterande priser. Varor man förbrukar och konsumerar men ändå kommer köpa förr eller senare - lika bra att passa på under deals tycker jag :)

Så vill ni, som jag, fylla på skåpen hemma DO IT! Upp till -50% rabatt på proteinbars och mycket annat via länken HÄR

Ps tack att ni stödjer mig och använder mina länkar 

Gillar

Kommentarer

carolinalarsson
carolinalarsson,
Älskar bars och köpte nyligen hem 2 lådor, bla Barbells strawberry som är helt ljuvligt god. 😊
nouw.com/carolinalarsson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
De är så så goda 😃nouw.com/fitnessjulia
L
L,
Hej Julia, har en fråga - om man räknar kalorier för att man vill hålla sig inom en viss mängd- bör man räkna in läkerolen oxå? Jag kan lätt/ofta äta upp 1 helt paket för att stilla tex sötsug. Vad tycker du? 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Hej! jag hade nog inte räknat med den för mängden kalorier är ganska försumbar i den stora hela, eventuellt om jag skulle tävla i en fitnessgren hde jag brytt mig om den men inte för att minska några kilo i vikt eller så. Men det är sant som du säger att de sötningsmedel som används i produkten ger liten mängd energi (kcal) nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229