tjejer, Fest

Pretty girl in pink

Hej finaste ni!!

Det är en väldigt glad och nöjd Julia som skriver just nu. Jag är nyss hemkommen från värdens underbaraste tjej som fyller hela mig med endorfiner. Jag pratar naturligtvis om bästa Maria Fransson, som jag spenderat kvällen ihop med.

Det är egentligen intressant att bara några timmar på salongen tillsammans kan påverka mig så mycket, jag blir verkligen på otroligt bra humör! Att få kvalitetstid med min favorit-tjej, prata, skratta och umgås samtidigt som vi pillar med naglar och fransar är väldigt mysigt :)

Idag var Maria ännu mer noggrann än vanligt (går det ens?) för detta är SISTA GÅNGEN vi ses på salongen innan hennes bröllop !!!! Det är alltså både bröllopsnaglar - och fransar på mig som fixades idag.

Det var omsorgsfulla två timmar hon la på att göra om mina naglar från början, fila supernoga och gjorde dem precis sådär perfekt tunna och smala! Feminina...ÄLSKAR DEM.

Den rosa färgen består av en blandning av två olika lack; ett varmare rosa och ett mer puderrosa. Denna kombination är gjord att passa BÅDA mina nyköpta klänningar - oavsett vilken av dem jag väljer ;)

Som att det inte vore nog skapade Maria en ombre med ljusare rosa akryl på alla fingrar utom ringfingret som fick bli helt rosa men istället täckt av glittrande skärvor:

Det är svårt att beskriva exakt HUR nöjd jag är... Men det känns fantastiskt bra faktiskt ;) Är riktigt förälskad i mina nya naglar... I'm pretty in pink!

Dessutom satsade vi på att fylla upp min fransrad till 100% (det gör vi nästan aldrig för jag har så ohyggligt många fransar att sätta på) men idag ville vi dels ha full effekt inför bröllopet men också "ladda upp" eftersom Maria har semester sen :( Vanligtvis föredrar jag att "små-fylla" fransarna med jämna mellanrum men nu är hon definitivt värd lite ledigt! :D

Kan inte förstå att hon snart ska gifta sig... Kommer gråta floder! Men fransarna kommer vara fina ändå eftersom jag inte behöver mascara nu ;) Ingen risk för smink som rinner haha.

Vill du boka tid hos Maria? Hon gör volymfransar, akrylnaglar, gelnaglar, spraytan och trådning av ansikte och bryn :)

Nå henne på följande:

Tel : 0709100563

Instagram : mariafransson

WWW.Nailshape.se


  • tjejer, Fest
  • 3 548 visningar
  • Nära Göteborg

Gillar

Kommentarer

MissSophie
MissSophie,
Säger samma som de andra 😊nouw.com/misssophie
Andreatherese
Andreatherese,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229