Perfekt start på dagen!

Godmorgon finisar!

Idag var jag definitivt uppe med tuppen... Vid kvart över fem för att vara exakt. Det hela berodde totalt på mig själv för mitt alarm stod på 07 ;)

Jag väcktes av solstrålar och fågelkvitter och blev med ens sugen på att ge mig ut på promenad... Få uppleva morgonen och skaffa mig rejält med egentid innan skoldagen drar igång!

Eftersom vi kom hem så sent igårkväll från mamma var vi inte i säng förens 00.30, jag borde vara trött med andra ord men faktiskt inte (!). Sov otroligt gott, lycklig och glad över alla fina vänner, familj och människor omkring mig som spridit så mycket glädje och omtanke på min födelsedag, ni är BÄST!

Berättar om min födelsedagsmiddag senare... Stört god!

Så därför beslutade jag mig för att INTE somna om utan att faktiskt kliva upp - snöra på mig skorna - och sticka ut i den varma, tidiga morgonen :D

En 45 minuters härlig morgonpromenad utomhus av den lugnare varianten fick starta min dag tillsammans med kalla goda aminosyror (Amino BCAA HERS smak jordgubb/passion idag -otroligt goda!)

Nu har jag dessutom hunnit äta frukost och duschat en riktig långdusch och bara njutit allmänt av livet, BÄSTA STARTEN PÅ DENNA DAG helt klart!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229