Fitness i samarbete med Gymgrossisten

Peak week is ON

7 dagar kvar till tävling och denna gång gör jag på Niros vis. Sist valde jag att inte mixtra med varken vatten, salt eller kolhydrater och gymmade till och med dagen innan tävling.. Säga vad man vill om det upplägget men jag fokuserade mycket på vad som kändes bra.

Nu har jag istället ett väldigt noggrant upplägg för att optimera min look på scen. Det är definitivt spännande att få haka på tåget och kolla vad som händer, jag är förväntansfull och lägger mer eller mindre mitt öde i Niros händer haha! Känns faktiskt väldigt skönt att lämna över beslut och ansvar hos någon annan... En av fördelarna med att köra tillsammans med en coach kanske? ;)

Idag väntar det sista, tunga benpasset innan tävling (!) Känns sjukt att säga det högt, det är så nära nu! Jag har fått ganska bra med kolhydrater idag utspritt jämt över många måltider och först ut är en stor frukost :D Det blev havregrynsgröt och äggvita + 1 liter vatten. Nom nom ;)

(Ja jag gillar kanel och önskar att det var saft i den tomma fun-light-flaskan)

En vecka kvar på vårt projekt nu och jag är oerhört taggad - hoppas ni är det också! :D

Gillar

Kommentarer

Phille
Phille ,
Dricker du inte Light saft under diet? Varför inte i så fall? Det är ju typ inga kalorier 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Inte de sista två veckorna, inget sötningsmedel och detta har min coach bestämt. När jag själv bestämmer har jag det 😊 nouw.com/fitnessjulia
thenewstrongme
thenewstrongme,
Oh så spännande! Hoppas att du vill dela med dig mycket av hur en sådan här sista vecka inför tävling kan se ut. Och gärna förklara lite kring det också om du orkar och vill. Så intressant att lära sig 😍 du är verkligen grymt och jag håller tummarna för dig inför nästa helg 😃nouw.com/thenewstrongme
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Sjukt spännande. Jag kommer hålla er uppdaterade och även visa lite före - efter pics sedan 😉 Kramis på dig! nouw.com/fitnessjulia
thenewstrongme
thenewstrongme,
Oh toppen 👌😃nouw.com/thenewstrongme
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229