Fest

PÅSKEN - visst älskar vi den!

Hej finisar!

Jag hoppas ni haft en underbar påskhelg oavsett om ni firat den eller inte. Jag tog beslutet att vara relativt ledig från sociala medier i går vilket var välbehövligt. Ingen uppdatering på bloggen iallafall, men lite på insta story.

Inför helgen hade jag bloggat om allt jag planerat att göra - nu med facit i hand vet jag att det inte riktigt blev exakt som tänkt men ändå bra. Oturligt nog ådrog jag mig en irriterande förkylning som verkligen satt sig i bihålor och hals. På fredagsmorgonen var jag helt tjock i halsen och hade lock för öronen... blev ingen träning alls för mig denna helgen vilket är synd. Men så är det!

Istället spenderade jag tid till att vila, umgås med familjen och äta gott. Mycket gott. Jag älskar att ta tillvara på dessa storhelger och vara helt traditionsenlig. Tillbaka till rutinerna idag (måndag) ;)

Det är svårt att inte älska påsken med allt vad den innebär: långledigt, tid med familjen, fina färger, massa godis, god mat och mer godis. Är det något jag är svag för så är det ju lösgodis.

Två dagars mumsande och firande blev det, första dagen hos min familj, andra dagen hos Jonas, och nu är det tillbaka till rutinerna igen. Vi lämnar en underbar helg bakom oss med glada själar och blickar fram emot våren och allt vad det innebär!

Solen skiner och jag hoppas på att kunna träna idag :)

  • Fest
  • 2 593 visningar
  • Nära Mölndal

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229