Hälsa, Träning

Partners in crime

Visst att man kan vara ensam stark men stark tillsammans är oerhört mysigt också. Jag tänker tillexempel på våra senaste träningspass då vi försökt pussla ihop vår vardag för att passa varandras schema. Vi vill få tiden att träna tillsammans, inte samma pass alltid men åtminstone samtidigt, för att kunna pusha och peppa.

Vi blir varandras stöttepelare.

Som i går tillexempel då vi båda tränade ihop på iron Works, så mycket bättre att göra det tillsammans... och ja han är eye candy ;)

Vi började med att värma upp på cykel i tio minuter och därefter gick Jonas vidare med bröst och armar, medan jag körde rygg och armar. Det blev en riktigt bra kväll och dag att starta måndagen på!

Gillar

Kommentarer

Ninna
Ninna,
Vilken gymlook! tränar han faktiskt sådär i bara shorts? modigt säger jag. grymma är ni båda.
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Nej han har tagit av sig inför bilden 😉 tack! nouw.com/fitnessjulia
Lisa
Lisa,
Hej, vet att det är en träningsblogg och så. Men det skulle faktiskt vara kul att läsa hur ditt och Jonas förhållande är? 😊 hur du visste att det var "rätt" liksom. Jag har följt dig så långt bak jag bara kan minnas, minns att du hade en kille innan Jonas. Hur visste du att det var dags att lämna? Kände du skillnad i hur pass "kär" du var i ditt tidigare förhållande vs nu? Är du ffr nykär? Är det jonas du ringer till när du har något nytt att berätta/är ledsen/ensam osv, eller är det kanske mamma/vän? Lite sånt 😊
Emma
Emma,
åh ja vad intressant. det vill jag också läsa om! 😃
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Jag kan svara i ett inlägg tänker jag 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229