Hälsa, tjejer

Påfyllning och egenspa

Godmorgon finisar!

En smärre chock när jag klev utanför dörren i morse. MASSA SNÖ, vad hände?! Alldeles nyligen spenderade vi förmiddagen på en bänk i solsken med lunchen ute och allt. Idag pulsar jag genom snövallar i stövlar.. livet i ett nötskal, tur att förändring förnöjer ;)

Innan jag drar igång dagens första inlägg vill jag bara ta en paus och uttrycka följande: Tack för alla fina ord och stöttningar ni dagligen ger mig. TACK TACK TACK. Ni är underbara och gör hela bloggandet så otroligt värt. Många kramar till er!

Igår efter svängen på vårdcentralen spenderade jag dagen hemma. Ren hemfrid faktiskt. Jag lagade god mat till mig själv i form av currykyckling med ugnsbakad potatis och goda grönsaker... mmmm. Sedan åt jag detta framför serieavsnitt efter serieavsnitt. Låg och verkligen såsade mig i soffan med katten.

Jag kände inte för någonting annat. Ville ha hjärndöd aktivitet och mat (haha hur låter ens detta) men så var det alltså igår. Kickstartade inte riktigt min måndag alltså ;)

För att bryta av min slappa måndag beslutade jag mig även för lite egenvård. Spartid med mig själv. (Ibland gör jag så hihi) Hade hårinpackning i 20 minuter sittandes i min vita morgonrock, filade fötter, klippte tånaglar och putsade mitt yttre. Mysigt. Sedan avslutade jag hela måndags kalaset med att skära upp tre Barebells-bars i olika smaker på en tallrik och mumsa framför mer serier. Vilken liten mysis va?;) Kanske kickstartade måndagen på mitt vis ändå..

  • Hälsa, tjejer
  • 1 914 visningar
  • Nära Johanneberg, Göteborg

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma ,
vad såg du för serie? har du tips på några du tycker om? 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
har börjat se om orange is the new black 😊 nouw.com/fitnessjulia
Sabinalife
Sabinalife,
åh orange is the new black är min favorit serie😍😍nouw.com/sabinalife
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229