Hälsa

På bättringsvägen

Jag ber om ursäkt för min frånvaro i går... inte ett pip på varken instagram eller här på bloggen. Varför? Jo för jag kände mig inte riktigt bra. Vet egentligen inte varför men jag vaknade upp nästan febrig och svullen... nyste och snorade. Kändes som en allergi typ fast jag förstår inte från vad? Hur som helst; Min motivation för att inspirera och dela med mig av min dag var lika med noll haha! Risken för tråkiga och deppiga inlägg bara så jag beslutade mig för att ta ledigt en dag. Hoppas det var ok med er finisar! :)

Jag spenderade gårdagen med att sova mycket under dagen, kolla tjejfilmer med lilla Lowa och dricka aminosyrablandningar. Förälskelsen är fortfarande stark för de "flytande, röda ferraribilarna" från Reload Nutrition, ni vet dem som verkligen smakar som godisbilarna? (länk) Tillsammans med 15 gram av dem dricker jag 5 gram leucine och 5 gram glutamin extra för återhämtningen. Visserligen är just den BCAA:n rik på extra leucine och tillsatt glutamine men i sjukdomstider är jag extra noggrann med nutrition och tillskott. 

Tillexempel äter jag alltid lite mer mat när jag mår dåligt... fast bra mat såklart. Jag brydde mig faktiskt NOLL i går om mängderna för jag åt när jag var vaken och sedan sov jag. Gissar på att kalorierna blev lite plus men jag vet att det inte gör något till tävlingen om 4 veckor. Ibland behöver jag äta mer och det skadar inte formen: i ett redan tomt läge fyller jag mer ut musklerna eftersom jag äter mer havregryn, banan, osv. och har tomma glykogendepåer. Det kommer bara gynna mig och det känner jag direkt idag :) Jag håller även koll på mina vitaminer, mineraler osv.


Idag är det fredag, jag mår mycket bättre idag och bloggen kommer uppdateras. Jag ska även gymma senare och lovar er uppdatering :) Im back ;) Mina små behandlingar och nutritionskunskap lyckades mohaha. 

  • Hälsa
  • 3 260 visningar

Gillar

Kommentarer

LM
LM,
Nyfiken bara, ungefär hur många kalorier äter du om dagen? (Jag tänker inte äta samma mängd som du, det är jag för klok att förstå att det inte funkar men jag är bara nyfiken 😊)

Hoppas du är helt frisk nu! Fortsätt inspirera
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Klokt tänkt av dig - gillar det! Jag ligger nog på mellan 1600-1800 kcal just nu 😊 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229