Hälsa, tjejer, Träning, Fitness

Öppet hus på Iron Work, Fitnesstävlingar och SweFit i Åby

Vilken helg vi haft!
Jag tänker tillbaka på fredagen och lördagen med värme och glädje, inifrån och ut.

I fredags besökte jag och Jonas Liseberg för att verkligen få uppleva äkta Halloween-känslan lite extra. Vi promenerade bland mysiga ljussättningar, pumpor och läskiga fågelskrämmor. Blev halvt ihjäl-skrämda av clowner och gastar som promenerade runt ibland oss (på allvar, jag blev så rädd att jag skrek rakt ut och sprang iväg haha) men roligt var det :D Har ni besökt Halloween på Liseberg någon gång?

I lördags var det en heldag i träningen och fitnessvärldens tecken. Vi startade morgonen med att besöka mitt tidigare favorit-gym IronWorks (där jag tränade förr) som hade öppet hus denna helgen och jäklar vilket uppsving jag fick i träningen. Jag fick ett helt annat träningsmood enbart genom att gå in på gymmet och känna in atmosfären. Det är ändå något speciellt här. LOVE IT!

Baby boy är med mig och passar även han på att puffa lite extra mellan seten.

Jag tränade ben denna lördag och passet innehöll:
10 minuter rodd
6 set knäböj
3 set utfallssteg med egen vikt
6 set sittande leg curl (baksida lår)
4 set stela marklyft med hantlar
+ 4 set goblet squats med samma hantlar

- sååå nöjd över detta passet! :) Feeling strong in week 23!


Extra roligt var det att träna tillsammans med Jonas, hela familjen på plats, och vi känner oss som hälsosamma, aktiva och starka blivande föräldrar!

______________

Därefter besökte vi SweFit expo i Åbymässan där både utställare och fitnesstävlingar gick av stapeln. Vi träffade bla. vänner från Nocco, Barebells, Team tyngre med flera. Oerhört roligt att även denna helg få andas in lite välkänd fitnessmiljö och inspiration till träningen. Vi kollade även på vår vän Casper som tävlade i CBB (classic Bodybuilding) och han lyckades knipa en andraplats i sin klass - grymt jobbat!!


- fun fact: Vi planerar faktiskt att ÅKA TILL ÅRETS UPPLAGA AV FITNESSFESTIVALEN 6-8 dec!!!!! Det blir vår sista fitnesshelg innan bebis kommer, och ja jag kommer vara mega-maxad gravid då haha, och vi ser verkligen fram emot det. En helg i Stockholm på hotell, återuppliva gamla hederliga minnen i branschen tillsammans med vänner, goda middagar och lite fitnessfester (nyktra för mig detta år hehe). Troligtvis blir det hos Nocco och Tyngre vi kommer hänga. Hoppas vi ses där om någon av er ska dit! KUL!

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh låter som du haft de riktigt bra!!nouw.com/tildablanksvard
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Ja defintivt 😃 Kul att träffa alla vänner igen 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229