Fitness, Träning

Ömma ben!

Jag är jäkligt stolt över mig själv. Igår kavlade jag upp ärmarna, tog mitt ansvar och investerade i min hälsa och fysik.

Det har nog inte undgått någon av mina läsare att denna arbetsvecka varit ganska tung för mig. Ganska belastande rent psykiskt. Mycket jobb och stress som resulterade i att jag snoozat längre än vanligt på morgonen och även försov mig för första gången i mitt liv (!) Det är okej att vara människa och att ha dessa dagar / veckor någon gång, men man får se upp så det inte blir allt för ofta och börjar tära på en. Vill inte gå in i ”den berömda”...

Men trots en tyngre vecka i bagaget hade jag både ork och lust att avsluta inne på gymmet. Jonas var iväg på julbord med jobbet och jag hade ingen lust att vara hemma själv fredag kväll. Istället satsade jag på min utveckling av fysik och välmående med ett efterlängtat och roligt benpass!

Det var i princip bara jag och killar på Almedal fredag kväll hehe :p

Jag har en hat-kärlek till mina benpass. Tycker om dem men fruktar dem samtidigt. Det är dubbelt. Dock vet jag hur värdefulla de är och att jag mår som en Queen efter varje gång. Varje pass ger något positivt. Varje pass är även ett steg närmre mitt mål om en bättre underkropp :)

Jag körde mer fokus baksida och rumpa. Körde många set stela mark, liggande kickbacks, sittande legcurls, hipabduktur och utfallsteg i smithen! Otroligt grymt pass som var tungt, svettigt och roligt, som det ska vara;) Givetvis har jag ömma ben idag och älskar det:

  • Fitness, Träning
  • 1 243 visningar
  • Nära Gullbergsvass, Göteborg

Gillar

Kommentarer

Fanny
Fanny,
Såå himla snygg och grym! johfanny.blogg.se
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack söta 😊nouw.com/fitnessjulia
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229