Nytt i garderoben från gymgrossisten!

Blogginlägget innehåller ADLINKS i samarbete med Gymgrossisten #samarbete #gymgrossisten


Godmorgon mina hjärtan!

Jag och Jonas har nyss varit ute på en lååång morgonpromenad. Lite för lång kanske till och med, åtminstone längre än vad vi först tänkte oss hehe. Kan lätt bli så för oss eftersom vårt samtal spinner på bra när vi är ute och rör på oss.. för att vi inte vill sluta prata vill vi inte sluta gå. Väl hemma igen tar dagen tag med full kraft och våra rutiner fortsätter; Laga mat, förbereda för gym, städa och så vidare. Någon som känner igen sig?

I över en timme var vi ute i morse och mötte dagen. Solen strålade oss i ansiktet och det var verkligen en underbar morgon att ge sig ut på. Har ni ännu inte hunnit ut rekommenderar jag det starkt! :) Jonas höll dessutom bra tempo och humör trots att han nu är en vecka ut från att tävla på Tyngre Classic nästa helg.

När vi ändå var i full fart med vår morgoncardio beslutade vi oss för att ta svängen förbi vårt postombud och hämta ut ett paket som kommit från Gymgrossisten. Det var nya kläder, en ny shaker och en ny väska som kommit :D Jag har längtat efter detta i och med att jag tyvärr inte kunde medverka på vår teamträff på huvudkontoret i Stockholm förra veckan.. jag jobbar ju heltid i Borås varpå det blir svårt att komma loss en onsdag :/

Men nu har jag lite nytt i garderoben! Älskar att utöka mitt lager av just träningskläder eftersom jag mestadels springer runt i det ;) Någon som mig? Nedan finner ni direkta länkar till mina nya kläder!

Svart/Lila sporttopp hittar ni HÄR för 299 kr
Lila linne hittar ni HÄR för 199 kr
Lila/Svarta tights hittar ni HÄR för 499 kr
Loose fit vit tank top hittar ni HÄR för 199 kr
Gymgrossisten tights V3 svarta HÄR för 349 kr
Gymgrossisten svart top V3 Här för 249 kr

Liten vit shaker HÄR för 39 kr
Svart Gymgrossisten bag 42 liter HÄR för 399 kr

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Jättesnygga 😊nouw.com/belliblonkan
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
De satt verkligen bra också 😃nouw.com/fitnessjulia
esmeraldaa
esmeraldaa,
snyggt! älskar verkligen nya träningskläder 😍nouw.com/esmeraldaa
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack 😃 Ja jag också! nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229