Nyårsmiddagen

Hej fina ni och välkommen till 2017!

Jag är minst sagt redo och jag hoppas ni är det också ;) Om ni har missat gårdagens inlägg så rekommenderar jag att ni kikar in det. En tillbakatripp under året som gått med både bilder och texter från de olika händelserna :) En fullspäckat år för mig!

För att avsluta vårt år på bästa sätt lagade jag och min man middag tillsammans. Vi tände ljus hemma och satte på trevlig lounge-musik. Till middag bjöds det på fantastiska priömer i ugn tillsammans med grillad ryggbiff, rödvinssås och vitlöksbröd i ugn. Magiskt!

Vi hade sötpotatis, palsternacka, kålrot, rödbeta, gullök, rödlök och vitlöksklyftor. På detta toppade vi med ringlad olivolja och härligt färsk rosmarin.

Älskar vår elgrill, den är bäst!

​Lilla Lowa ville också vara med och se på när mamma och pappa stod i köket och lagade mat. Inte alltid vi glider runt i finkläder och smådansar i köket ;) 

Gott Nytt År från Oss till Er! Hoppas ni vill följa mig in till 2017 också. 

Många kramar till er <3 

  • 1 912 visningar
  • Nära Mölndal

Gillar

Kommentarer

niklasmatrix
niklasmatrix,
vilken fin bild du har lagt upp gå gärna in på min blogg och kolla på mina inlägg och tyck till om dom och följ gärna mig på min blogg och så om ni vill det nouw.com/niklasmatrix
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack snälla 😊nouw.com/fitnessjulia
MissSophie
MissSophie,
Det ser verkligen inte fel ut det där 😊nouw.com/misssophie
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Sjukt mumsigt 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229