livsstil, Graviditet , Bebis2020

Nya kläder till bebis

Nu börjar det närma sig bebis ankomst och förberedelse är i full gång hemma hos oss. Det mesta börjar falla på plats vilket känns skönt. Som ni vet gillar jag ordning och reda, och vill gärna ha koll på läget. Att veta vad vi har hemma, och vad vi behöver komplettera med, ger mig ett inre lugn. Då känner jag mig på banan.


Det mesta till bebis är faktiskt begagnat -vilket både är mer ekonomiskt, smartare och bättre för miljön. De flesta av de små storlekarna (50,56,62) används ändå så kort tid att begagnade kläder känns som nya. Även vissa saker till bebis går att fynda till bra pris och bra kvalité! Vagnen från Bugaboo och spjälsängen Stokke sleepy mini har tillexempel använts mycket kort tid och är nya modeller - men nu mycket mer realistiskt pris (hehe märkesprylar ni vet) och samtidigt bättre för vår planet att inte producera nytt-nytt-nytt hela tiden. TIPS till alla blivande småbarnsföräldrar där ute.

MEN allt är inte begagnat och i bland kan det kännas roligt att själv få välja och handplocka vissa ting till sin kommande lilla skruttis. I går fick jag hem lite nytt till min bebis och jag smääälter för hur gulligt allting är.

Två nya byxor i storlek 56, två-pack dregglisar och ett par små tossor (0-3 mån) eftersom det kan vara lite kallt om fossingarna i mars-april hihi. Lilla älsklingen då, tänk att han ska ha på sig detta snart. Smäller av.

Plaggen är köpta från Newbie -en affär jag verkligen tycker om till små bebisar :)

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Men sååå gulligt!!!nouw.com/johannagrahn
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Men eller hur!!!nouw.com/fitnessjulia
Ajjy
Ajjy,
Söta! 🐼🥰nouw.com/ajjy
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229