Nya jeans - Lördagens planer


​I SAMARBETE MED FITJEANS


.

Hej mina underbara!

Lördagen har verkligen behandlat mig bra hittills: Vaknade vid halv nio och möttes av strålande solsken. Jag har därefter försökt att hålla mig i solen så mycket som möjligt. Suttit med solsken i ansiktet vid frukostbordet, i soffan när jag bloggade om gårdagen, när jag slängde skräp och källsorterade (ja miljön är prioriterad!)

Jag valde även att testa mina benhinnor på en promenad denna ljuvliga förmiddag. Tycker det är provocerande att inte kunna vara aktiv. Den klarblå himmelen och solskenet lockade mig... Turligt nog gjorde det inte alls ont idag på promenaden! Numera ömmar det mest när jag petar på underbenen varpå jag står fast vid teorin att det är mest muskelärt.

1 timmes långsam promenad med solen ständigt i ansiktet och Skäringer -Mannheimer-podden i lurarna (jag lyssnar om den, dessa magiska kvinnor)

Hämtade även ut paket när jag ändå var ute och trampade :p Ett paket i samarbete med FITJEANS och ett med Gymshark. So excited!!

Har längtat efter ett svart par och ett i mörkgrå gällande världens bästa jeans. Så flexibla och mjukt sköna. Älskar dem :)

På bilden är Grey Shade size small :) kommer även visa er nya seamless färger i samarbete med Gymshark ;)

Planera för denna magiska lördag är att åka hem och besöka min familj i Alingsås. Bara umgås. Jag vill även på in ett träningspass, ett löparpass i solsken eller en promenad med Mami.

Hur är era planer denna lördag?

Gillar

Kommentarer

Emilochsnobben
Emilochsnobben,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
FannyOstlund
FannyOstlund,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229