tjejer, girlpower, livsstil

Nya Glasögon!

Idag efter jobbet pep jag ner till stan för att hämta ut mina fina, nya glasögon (+ skräddarsydda solglasögon) som kommit. Direkt jag satte på mig dem och blickade ut mot gatan gav jag ifrån mig ett lyckligt tjut: "iiiiiih jag kan se!" Tjejerna i butiken skrattade hjärtligt åt min reaktion. Men responsen kom genuint från mitt hjärta; vilken skillnad!

Från att ha accepterat en syn som successivt blivit sämre och sämre till -2.25 till att nu kunna se människors ansikten, gatuskyltar, detaljer på träd, växter, hus och konstverk. Inse, på nytt, hur vackert Göteborg är och alla dessa detaljer jag gått miste om senaste året. Jag må ha skrattat åt mig själv och min dåliga syn varje gång jag fått gå fram till hållplatsens tavla och studera den noga för att se antalet minuter kvar till nästa vagn.. MEN jag måste erkänna att det absolut underlättar en hel del att slippa det ;) Skönt att vara på banan igen.

Blev mycket glad och upphetsad stämning inne i butiken där jag skuttade runt och tittade på allt, högt till lågt. Insåg att jag kunde se mitt ansikte tvärs över butiken i väggspegeln.. I'm back ;)

Tacksam över dessa fina brillor. Känns helt rätt i form, färg och utseende. Fick bra hjälp att välja ut de som skulle passa mina färger och former :) Jag gillar dem!

Gillar

Kommentarer

Johanna
Johanna,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack 😃 så nöjd! nouw.com/fitnessjulia
BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
åh vilka snygga - supercoola! 😊nouw.com/blog_of_foodcraft
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Jag känner mig riktigt nöjd 😃 Tack!nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229