tjejer, Påsk, Fransar

Nya fräscha fransar!

BLOGGINLÄGG I SAMARBETE MED SALONG H2

Godmorgon finisar!
Vilken härlig morgon vi har idag. Lördag morgon och strålande sol ännu en dag, juli månad levererar minst sagt denna vecka och jag njuter till fullo.

Mina planer för dagen är faktiskt att ta tåget mot underbara Grebbestad för att verkligen maximera sommarkänslorna. Få platser ingjuter mer svensk sommar än västkusten, med sina måsar, guppande båtar, sjöbodar, fina trähus och vajande vimplar. Jag längtar!!

Men innan jag hoppar på tåget har jag hunnit piffa till mig lite på salongen. Ambitionen är att se sommarfräsch ut med eller utan smink.

Det är ett life hack med fixade fransar när man ska ut tidigt på morgonpromenad, ner på stranden och i havet. Love it.

Jag går hos Hanna Holmkvist på den relativt nyöppnade salongen ”Salong H2” på mölndalsvägen och älskar det. Blir så nöjd varje gång och trivs mycket bra i de fräscha, nya lokalerna.

Rekommenderar stället! Finns många olika behandlingar att välja mellan :) Du hittat salongen / priser osv via Boka direkt. Tips tips.

Jag väljer att göra ”naturlig look” efter att tidigare valt mer extrema fransar. Min målsättning är som nämnt att se sommarfräsch och fin ut, det krävs inget extra-extra, jag fyller ut fransraden för fler och tätare fransar samt lite mörkare men ungefär lika långa som mina egna.

För mig gör det stor skillnad att just få mörka, fylliga och fler fransar än mina egna små spretiga ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229