Fitness, tjejer, Träning

Nya framstegen fortsätter

God middag mina fighters!

Klockan är närmare halv ett och ändå hade jag först tänkt skriva god morgon, tänka sig så förskjutet det kan bli när det är helg hehe. Jag som vanligtvis levererar inlägg innan halv sju på mornarna unnade mig lite extra tid för annat denna lördag.

Jag och Jonas har bland annat sovit extra länge nu i morse, inte för ens tio-tiden kom vi ur sängen. Därefter dröjde det ytterligare tjugo minuter tills vi kom ut på morgonpromenad. Vi båda var ense om att promenad utomhus och insupa lite frisk luft var det bästa alternativet för oss. Alla kategorier. Dels var vi två riktiga sömntutor som behövde vakna till liv, dels mätta från gårdagens brakmiddag med efterföljande cheat (se kommande inlägg) och dels älskar vi att vara aktiva. Det är så härligt med en frisk och aktiv livsstil! :)

Med det sagt startade vi denna helgmorgon med en timmes promenad utomhus. Förvånansvärt varmt ändå för att vara i slutet av oktober och definitivt rätt val, vi båda kände verkligen det. Ofta får man mycket kvalitativt ut av att promenera, både rent hälsomässigt men verkligen även gällande samtal. Upplever att samtalen flyter på bra när man rör sig samtidigt och det är sällan vi kommer hem utan nya tankesätt, bra utbyten och planer inför framtiden.

Jag tycker att det är skönt med en lugnare start när hela veckan spinner på i 110. Man kan absolut få sova ut och ta tag i sakerna sedan, åtminstone här i mitt hushåll. Troligtvis gör det oss bara gott.

I går kväll tränade vi tillsammans på Almedal innan vi handlade inför kvällens middag. Jag körde rygg. Det hör till vanligheterna att jag blir trött efter ryggpass. Speciellt numera då jag går in med mindset att prestera. Att öka mina vikter alternativt maximera på redan etablerade arbetsvikter. Är intresserad av att framstegen skall bibehållas eller fortsätta framåt. Givetvis blir jag trött! Då också viktigt att prioritera vila om så behövs för god återhämtning.

På gymmet igår kunde jag återigen höja i vissa övningar; en-arms roddar i maskin samt sittande latsdrag. Ni som även följer mig (Fitnessjulia) på Instagram såg säkert den bilden på min insta-story.. tar numera tyngre än min egen kroppsvikt i sittande latsdrag. Med lite hjälp av Jonas att få ner stågen (då jag dinglar som en liten apa annars) så kan jag väl sittande dra med latsen. Klarade två set på 65 kg, 3 reps själv och 3 reps med assistens av jonas. Totalt 6 reps x 2 set nya vikten med andra ord. Känns fantastiks t kul att framstegen fortsätter :D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229