tjejer, tänkvärt

Ny vecka - ny start!

Godmorgon finaste ni!

Hoppas helgen gav er allt ni drömt om och att ni känner er laddade och redo för en ny start. Det är måndag igen och en chans att sätta igång med eventuella projekt eller mål man gått och funderat på. Efter regn kommer solsken - efter helg kommer.. Rutiner? ;)

Ni som följer min blogg regelbundet vet hur jag känner för rutiner... LOVE IT. För min del är rutinerna ett utav verktygen i min verktygslåda för att lyckas genomföra de saker jag vill. Planering skapar möjligheter i min vardag :D

Så går du och drömmer om att komma igång med träningen igen, börja springa, styrketräna eller kanske styra upp kosten, Eller skolan - börja idag! Ett år från idag kommer det vara värt det ;)

Det var förresten exakt den meningen som motiverade mig under mitt första träningsår: "Ett år från idag kommer det vara värt det " Det visade sig vara värt även 5 år senare!

Den veckan som nu ligger framför min bjuder på nya lärdomar. Jag avslutade sjukdomsrelaterad undernäring nu i fredags med hemtentamen och idag är det uppstart av "resten". Till sommaren examineras jag och vi har en del sjukdomar och specifika nutritionsbehandlingar att gå igenom innan vår c-uppsats och 7-veckors praktik. - Idag börjar vi med allergier :)

Egentligen är det en mastig och tung vecka i skolan som ligger framför mig men inte hänger jag läpp för det. Jag började min dag med gröt och två (!) helt perfekt stekta ägg och ser fram emot att lära mig mer. Dessutom händer något spännande till helgen ;) kommer berätta mer sedan!

Ny vecka ÄR en ny start om man vill. VÅGA och tro på dig själv. Du har dina verktyg för att nå dina mål <3

GIRLPOWER

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229